Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun luen tätä palstaa, ihmettelen suuresti, miten miehenne kestävät teitä. Kauheata tunteellista hömppää ja jankutusta mitä ihmeellisimmistä asioista! Keskittykää naiset olennaiseen ja lopettakaa tämä hysteeraaminen. Olkaa onnellisia että teillä on mies!eräs elämää nähnyt yh 29v

Kommentit (8)

Joka asian takia toisen jättävä jää itsekin lopulta yksin. Tai tulee jätetyksi yhtä löyhin perustein (osti väärän väriset housut).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No miksei sulla sitten ap ole miestä?! Vai oliko tarkoituksesi kirjoittaa, että jos sulla olisi TÄYDELLINEN mies, et hukkaisi aikaasi...? ;)

Ihmeellisiä mielipiteitä! Tämä yh ei miestä kaipaa! Olennaisista asioista täällä yleensä vain keskustelen, oli se sitten kommunismin ydin tai Bachin sävelkulut!

Ja mistä johtuu, ettei sulla miestä? Koska nalkutit? Eli mokasit itse. Turha silloin on muita arvostella.Minnä en nalkuta, enkä vinku kaikesta epäolennaisesta, mutta se miksi en ole yh on kiinni kyllä siitä, että hoidan parisuhdetta. Miehellä ei ole syytä lähteä, koska kanssani saa kaiken sen mitä miehet haluaa ;-)

Jos minulla olisi mies, niin en taatusti hukkaisi hetkeäkään turhaan marinaan ja itsesääliin. Enkä todellakaan arvostelisi miehen varustusta netissä tai yleensäkään esineellistäisi miestä koneeksi, joka on tarkoitettu vastaamaan jokaiseen tarpeeseeni. Kasvakaa aikuisiksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat