Seuraa 

Käytin lapsen kanssa puheterapeutilla ,siellä peleissä voi ansaita lisäaskeleita suorittamalla pieniä tehtäväkortteja joissa siis oli R-harjoitteita.

Harjoittelu sujui helposti ja hauskasti, onko niitä kortteja jossain ?

Kommentit (4)

Tosin puheterapeutilta saatiin eilen kasa harjoiuskortteja mukaan. Laminoin ne duunissa, lapsi halusi heti katsella niitä kun päästiin kotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

http://www.teuva.fi/koulut/sepan_ahjo/puheope.html#kehitysKiitos sille joka tämän linkin joskus antoi. Olisiko kellään vinkkejä miten saisi lapsen kiinnostumaan näistä? Puheterapeuttikaan ei halunnut aloittaa terapiaa, koska 5-vuotiaana poikaa ei kiinnostanut asia ollenkaan. Nyt menee jo syksyllä kouluun, joten olisi minusta jo aika opetella. Osaa sanoa D:n ja muutkin kirjaimet, ei varmaan paljon vaatisi että oppisi R:nkin jos kiinnostaisi.

Mikä tahansa askelluspeli, siis sellainen jossa edetään noppaa heittämällä, käy.Harjoitukset printataan, leikataan lapusiksi ja jokaisen kääntöpuoellle laitetaan 1-3 tarraa tai muuta pientä kuvaa.Peliä pelataan ihan tavalliseen tapaan, mutta kun heitetään noppaa, niin sitten voi ansaita lisäaskeleita tekemällä kortteissa kerrottuja harjoituksia.Kun joku valitsee lisäaskeltehtävän, harjoituksen tekevät kaikki, siis äiti myös.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat