Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Siis ihan tyhmä kysymys, mutta kun en vain osaa päättää mitkä ostamme :(Edellisellä lapsella oli Emmaljungan Ceroxit, musta/lime värillä. Esikoisella jotkut harmaa kukalliset Streng-merkkiset vaunut (13-vuotta sitten..;))Mikä väri kannattaisi ottaa, mikä sinusta kaikkein kivoin? Onko joillakin väreillä jotain erityisiä plussia, joillain miinuksia?Tässä linkki josta kaikki värit löytyy

http://www.brio.fi/BRIO_NET/Suomi/?b=3

--> 1. valitse vaunuiksi brio happy

--> 2. valitse väri ja siitä sitten vaan selailemaan=)

T. Lieam ja vaavukka

Kommentit (16)

Pojalle ottaisin turkoosin vaunukopan ja ruskean ratasosan.Eikös tuo kuomu ole sama kummassakin? eli ruskean ratasosan kanssa olisi aika pirteä tuo pinkki kuomu :)

voisin ottaa myös tuon khakin, mutta näyttääkö se tunkkaiselta vai kivalta luonnossa, sitä en tiedä =) Kaikki vaihtoehtosi ovat munkin makuun. Näin kerran muuten tuon vaunukopan kokobeigenä ja myös ruskeana ja oli tosi tylsän näköiset molemmat. Pinkki siis on mielestäni oiva valinta koppaan =))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joka on jo 4päivää vanha, siksi olisi vähän kiire valita vaunuja =) ..jossain vaiheessa vielä kaksostenvaunutkin pitää valita, tulee vaikeaa..Niin ja ei tarvitse seuraavalle säästää vaunuja. Koska seuraavaa ei varmaankaan tule :' ( Olen itse jo 41-vuotias... Mutta jos niin ihanasti kävisi, että meille vielä yksi lapsi tulisi niin varmasti voitaisiin uudet vaunut ostaa (taas kerran ;))

jos tietäisin vauvan olevan tyttö eikä vaunuja tarvitsisi säästellä mahdolliselle seuraavalle lapselle niin yhdistäisin varmaan värit grey-pink tai beige-pinkki tai khaki-pink:)

pojalle taas turkoosi-harmaa/beige/khaki...beige-limekin voisi olla kiva...jollei sukupuolesta tiedä tai pitää soveltua tulevillekin lapsille, niin joku noista " pojan" väreistä tai sit peruspunainen.

Kun kesälläkin pitäisi sitäkin käyttää...'Ratasosaan ja vaunu koppaan saa omat kuomut, mutta voihan niitä sitten vaihdella ja laittaa vaikka tuon pinkin kuomun, ruskeaan/khakiin ratasosaan =)Tällä hetkellä ajatukseni olisi ostaa

vaunukoppa väriä pink

ratasosa väriä tummanruskea/khaki/beigeja jos miehen saan suostumaan niin

ruskea/khaki/beige+pinkki hoitolaukku

ruskea/khaki/beige+pinkki aurinkovarjoJa jos tuohon " tylsän" väriseen ratasosaan kyllästyy, niin ainahan voi ostaa uuden!! ;)Siispä, minkä värin näistä ottaisit ratasosaksi

Beige/khaki/tummanruskea??Tuo vaunukoppa tulee joka tapauksessa olemaan tuo pink, isosiskokin siihen on niin ihastunut =)! Otamme luultavasti mustan rungon, mustat ilmakumipyörät ja teleskooppiaisan, joka on käännettävä.Mitä mieltä?

että vaunukopan ja istuin osan värin saa valita erikseen. Joten kaksi suosikkia jos laittaisitte =) tai voihan ne molemmat tietysti olla samankin värisiä...hmm..

Vaaleanpunainen on tosi söpö. Vaunukoppana voisin ottaa sen nyt kesäksi. Talveksi ja tuleviksi kesiksi sitten vaikka joku muu ratasosaa. Esim tylsä beige ja siihen voisi sitten yhdistää vaikka pinkin päivänvarjon ym. Tosin vaalea on aika arka väri kurajaloille. Musta ja tummat taas yleensä kuumia kesällä ( meillä ainakin lähes sääret paloi shortseissa mustassa istuinosassa..) Harmaa-pinkkikin voisi olla kiva yhdistelmä =) Turkoosi vaikuttaa ihanalta, mutta vaikka lähes rakastan oranssia niin tuo Brion oranssi oliihan liikaa mun makuun luonnossa ;)

Alkuun beige (tai khaki) vauvalle. Kiva kesällä ja vauva on kuitenkin puettu joko vaaleisiin tai vaaleanpunaiseen :-) Vauvamainen.

Lopputalvesta/keväällä siirrytte rattaisiin ja silloin oranssi. Sopii taaperolle ja on kiva väri keväällä. Ja todennäköisesti lapsikin on puettu värikkäämmin. Myös vaaleanvihreä on kiva, mutta jos teillä on jo limeä ollut.

Vaunukoppa vaaleanpunainen, aika arka väri, mutta vauvalla pysyy puhtaana. Istuin osa sitten tuo ruskea, ei loista kurat yms. ja on todella tyylikäs ja ihana! Tällaiset minä valitsisin omalle tytölle!

Ilmoittele mihin päädyit ;)

hopean värinen runko

pinkki vaununkoppa

ruskea ratasosa

ruskea hoitolaukku

pinkki aurinkovarjoja jos tarvetta (itse koin hyväksi) niin ratasosa vaiheeseen pinkki lämpöpussi (en tiedä millä nimellä oikeasti) josta sai pelkän istuinpehmusteen kannen irroittamalla.

Olis aivan mageet!!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat