Seuraa 

Kuinka paljon teidän 9kk nukkuu päivällä?

Kommentit (6)

Meillä 9kk nukkuu aamupvllä puolituntia, iltapvällä noin tunnin ulkona ja illemmalla vielä puoli tuntia. Yö unille menee siinä kymmenen maissa ja herää aamulla kahdeksan aikoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on jotain 12-13 tuntia. Unentarve on tietysti yksilöllistä ja tämän ikäisillä käsittääkseni joku 11-14 tuntia on ihan ok määrä. Eiköhän nämä nappulat nuku riittävästi kun siihen vain tilaisuus annetaan eli ei liikaa menoja pitkin päivää niin, että lapsi ei pysty/pääse nukkumaan.

Meillä ei poika nuku välillä kun yhdet puolen tunnin päikkärit mutta yöllä nukutaan 10-13h heräilemättä. Välillä nukkuu enemmän päivisin mutta yleensä ei.

Pikku-ukkomme nukkui jonkin aikaa 30 min n. 10.30-11, taas 30 min yhden pintaan ja 30 min klo 16 jälkeen. Näin, kunnes ihan lähiaikoina on alettu nukkua taas enemmän päivisin. Tänään meni kaksi pätkää; tunteroinen 9.30 alkaen ja melkein 1,5 tuntia 14.30 alkaen. Illalla pikku-ukko sammuu yleensä 20-20.30 välillä ja heräilee klo 7 pintaan (tai vähän ennen).

Meidän 9kk on tähän asti nukkunut 30-45min aamupäivällä ja sitten suunnilleen 2 ja puoli-3 tuntia iltapäivällä, herää n. klo 16. Aamuisin herää seiskalta ja illalla yhdeksältä nukkumaan.Nyt kuitenkin on parina päivänä jättänyt aamupäiväunet väliin ja meni tänäänkin nukkumaan vasta 12.30 ja nukkuu siis parhaillaan (kello on kolme, toivottavasti nukkuu ainakin siihen neljään!) Ongelmana on nimittäin se, että jos herää ennen neljää, niin ei jaksa valvoa yhdeksään.Olenkin miettinyt, että jos nuo aamu-unet nyt jäävät pois, niin pitää varmaan ruveta menemään aikaisemmin iltaunille??Just kun tuohon edelliseen rytmiin totuin, niin sit se taas muuttuu! Plaah...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat