Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siinä se tulikin. Onko kokemuksia hälyytinpatjan käytöstä, toimivuudesta ja tuloksista? Meillä on 5 1/2-vuotias poika joka on nyt saamassa laitteen kotiin muutaman kuuukauden jonotuksen jälkeen. Entä kokemuksia Minirin-tablettien käytöstä (samaan vaivaan).

Kommentit (2)

Moi !Poikani ollessa juuri n. 5 ja 1/2 saimme terveyskeskuksesta pissahälyttimen. Meidän malli oli sellainen, että siinä oli pieni anturi, josta lähti metrin mittainen johto tulitikkurasia kokoiseen hälyttimeen. Pojan housuihin laitettiin terveysside, johon pujotettiin anturi ja johto tuli olkapäälle ja hälytin hakaneulalla kiinni pyjamaan. Kun anturi kastui, niin hälytin herätti ainakin vanhemmat toisesta huoneesta ja mahdollisesti nukkuvan lapsen.Alkutilanne meillä oli useita kertoja yössä pissat housuihin. Hälyttimen käytön alussa pissat tuli housuihin 2-3 kertaa/yö, mutta aika nopeasti poika otti keskeyttämään pissantulon ja ainoastaan terveysside kastui. Noin 2 kuukauden kuluttua oli takana kymmenen kuivaa yötä ja luovuimme hälystä ja vaippoja ei enää tarvittu. Pientä lahjontaa tarvittiin alussa, että poika suostui hälyä käyttämään.Samanikäisellä serkulla oli käytössä samoihin aikoihin hälytinpatjatyyppinen hälytin ja lopputulos oli sama suurin piirtein samassa ajassa.Jos teillä hoito ei onnistu yhtä sujuvasti, niin Kelasta voi hakea hoitotukea yli 5v yökastelijalle, jolla hoito kestää yli puolli vuotta. Siihen tarvitaan lääkärintodistus ja hakemus, jossa on kerrottu, mitä vaivaa perheelle on koitunut yökastelusta

ei auttanut, heilla parhaimmat tulokset oli nena-spraysta (en muista merkkia, uutuus kumminkin). Pojat ovat 9v ja 7v ja edelleen kastelevat vahintaan kerran viikossa. Taalla saa viela helposti vaippoja tuon ikaisille mutta onhan se heille varmaan noloa kun eivat suostu yokylaan kavereilla ymv.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat