Vierailija

joka ottaisi hoitoon 4,5v 2v ja n. 2kk ikäiset lapset sekä ehkä eskarilaisen puolipäiväväiseksi. Opiskelisin välillä koulussa ja välillä kotona, varsinaista läsnäolopakkoa ei tunneilla ole, joten opiskelut joustaisivat ja vapaapäiviä sekä lyhyitä päiviä olisi usein. Kotiin en halua hoitajaa palkata, koska silloin mahdollisuus kotona opiskeluun olisi aika heikko. Vauva ei ole oikeutettu kunnalliseen perhepäivähoitoon ikänsä vuoksi. ja koska lapsia omasta takaa olisi niin monta ei hoitaja saisi ottaa kuin yhden (ehkä omansa) lapsen lisäksi, joten ei tarvitsisi kauheita infektiokierteitäkään pelätä.. Mutta, mistä ihmeestä tuollaisen hoitajan löytää, kun ei ole tuttavapiirissä ketään sopivaa.

Kommentit (4)

Jos olet siis palkkaamassa yksityisen. Muuten et voi pahemmin valita :( pieni vauva voi joutua kurjaan paikkaan. En rohkenisi itse laittaa ainakaan ilman turvakameroita tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tarkistin asian ja ainakaan täällä tampereen seudulla ei kunnalista paikkaa voi saada, eli alkuperäinen kysymys vielä, mistä voin löytää yksityisen hoitajan lapsilleni.

Olen ymmärtänyt että oikeus päivähoitopaikkaan saadaan vasta kun vanhenpainvapaa päättyy. Mutta selvitänpä tuon mahdollisuuden heti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat