Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Vain mies töissä, vaimo opiskelee. Silti aina varaa matkustella ja istuskella kahviloissa. Eivätkö tajua yhtään säästää pahan päivän varalle tai ainakin omaan asuntoon ja autoon?

Kommentit (19)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Älä ap huoli. Muutamme kahden vuoden sisällä omaan asuntoon, käsirahat alkaa olla säästettynä ja rahaa riittää hyvin kaikenlaiseen muuhunkin, vaikka mies tällä hetkellä vaan meistä tienaa, kun vielä opiskelen.

En halua säästää rahojani asuntoon tms, vaan haluan nauttia elämästä, matkustella, jne, tehdä kaikkea rentouttavaa. enkä miettiä, mitä voisikaan tehdä, jollei harteilla olisi 200 000¿:n asuntolainat..

ja että naapureilla häiritsee, et miten ja miksi ja onko maksettu ja miten???? Tallin ikkunasta olivat käynee kurkkimassa uusinta kun oli niin kiinnostanu. Tekis mieli**********!

Meillä on omistusasunnon käsiraha ja auton hinta säästössä/sijoituksissa. Ei enää tarvettä säästää. Elellään mukavasti miehen palkalla vuokra-asunnossa, kunnes saan opiskelut loppuun ja työpaikan.

...kaverillani ja hänen miehellään on molemmilla sellaiset 1700 euron kuukausittaiset bruttotulot. Eivät pystyneet maksamaan pääkaupunkiseudulla kerrostalokolmion vuokraa, joten miehen isä osti kämpän nimiinsä ja nyt maksavat vain yhtiövastiketta.Nyt heillä on molempien vanhempien ostamat autot. Huollot ja katsastukset maksetaan vanhempien pussista. Vanhemmat myös kustantavat lasten musiikkiopistot ja kalliit liikuntaharrastukset, ostavat kalliit ulkoilupuvut ja lelut.Näin perheellä jää hyvin rahaa kalliisiin matkoihin, ravintolaruokailuun (käyvät aamupalallakin Ikeassa), viihde-elektroniikkaan. Kohta ovat 4-kymppisiä...

Tule sitten uudelleen ihmetelemään kun sun täytyy maksaa heidän kahvittelunsa jne. Taitaa vaan harmittaa kun et itse pääse käymään kahvilassa ja matkustelemaan.On mullakin työkaveri, joka maksaa Visalla viikon palkkapäivän jälkeen kun tili on tyhjä, mutta hei - ei ole mun ongelma!Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat