Seuraa 

Poika on ollut päivä- ja yökuiva viime kesästä saakka ja oppi todella nopeasti muutenkin potalle. Mutta nyt on alkanut pissaamaan ihan reilusti housuun. Aluksi vain lirautteli,mutta nyt tulee kyllä koko pissa. Millä mä saisin sen oppimaan,että housuun ei pissata? Vai onko tämä nyt vain joku vaihe? Öisin ei onneksi pissaa sänkyynsä kun huolehdin iltaisin,että ei juo paljoa ja aina käydään potalla ennen sänkyyn menoa.Eli kaikki vinkit ja kokemukset otetaan vastaan!

Kommentit (2)

Meidän tytöllä oli samanlainen juttu vähän aikaa sitten (3,5v.) ja lopulta vein virtsanäytteen neuvolaan kun en muuta keksinyt. Ja tulehdushan siellä vaikka ei kuulemma pissiminen sattunut yhtään tai muitakaan oireita ollut (paitsi että useammin tuli pissiä)

Meillä varsinkin esikoiselle tuli leikki-iässä flunssien yhteydessä noita kausia. Ei vaan jotenkin huomannut että pissa tulee. Tarhasta sanoivat, että monilla jotenkin flunssan aikana pissat tulee housuun, syytä eivät tienneet. Jotenkin sitä hätää ei kai tunne tai en mä tiedä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat