Vierailija

kyseessä perjantai-illan kolari aurassa---miten tuossa perheessä voi elämä enää jatkua---kamalaa

Kommentit (22)

Kun on ihan mahdotonta kääntyä rekan eteen ellei tee sitä tahallaan tai auto sammu siihen kaistalle.... Sitäpaitsi mulle ei tuli mieleenkään kääntyä rekan editse jos rekka on jo lähellä.......VAikka muka oliskin reippaasti aikaa iin ain voi tapahtua just niin,e ttä auto sammuu siihen rekan eteen kun painaa kaasua liian vähän tms.......

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei siinä muuta ihmeellistä ole paitsi se, miksi kääntyi niin, että ajoi rekan alle. Ei osannut arvioida rekan vauhtia? Ko risteysalue on todella selkeä, mutta siinä kyllä aivan liian usein tullaan suoraan eteen.

vastaantulevien kaistalla on rekka tulossa ja käännyt omalta kaistalta vasemmalle niin menethän silloin suoraan sen rekan eteen. Mitä epäselvää on vasemmalle kääntymisessä?

ja kolmen lapsen äitinä sanoisin, että kyllä se lohduttaa että jäljellä on vielä lapsia, joita rakastaa.Eli sanoisin, että jäihän jäljelle vielä 10.

ja uskon, että ainoansa menettänyt olisi päässyt helpommalla.Ei olisi sitä syyllisyyttä, miten nuorimmaisen vauva-aika meni 'piloille' vieraiden kodinhoitajien hoidossa lapsen sairastaessa, ja huolta, miten sisarukset selviävät eteenpäin lapsen kuollessa, eikä tilaa ole ollenkaan omalle surulle ja romahdukselle, kun toisten lasten takia pitää vaan olla aina vahva.

Jos tuo on totta että perheessä oli 13 lasta niin täytyy sanoa että suuressa lapsimäärässä on etunsa.Toki yhtään ei halunne menettää.

on useampi lapsi niin tuskin ketään rakastaa yhtään sen vähempää. Ei kai kukaan tosissaan ajattele, että onneksi jäi vielä 10? Vaikka minulla olisi sata lasta ja 10 niistä kuolisi niin eiköhän se suru ole ihan yhtä suuri!

lapsensa menettäneitä äitejä ja heille on ollut helpotus ja suuri tuki, että on jäänyt vielä lapsi(a) jäljelle. Ei se surua poista, mutta on kuitenkin mm. motivaatiota jatkaa elämää kun on vielä joku josta huolehtia.

Sama kai se on kääntyykö oikealle vai vasemmalle. Saattoi arvioida väärin rekan etäisyyden tai auto saattoi tosiaan sammua. Ei ollut vaan syystä tai toisesta ehtinyt omalle kaistalleen.

Lainaus:

vastaantulevien kaistalla on rekka tulossa ja käännyt omalta kaistalta vasemmalle niin menethän silloin suoraan sen rekan eteen. Mitä epäselvää on vasemmalle kääntymisessä?

MIten tämä voi olla niin vaikea käsittää?? Rekka ajoi siis suoraan eteenpäin, ei ollut kääntymässä minnekään ja tämä henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle ja ajoi suoraan rekan alle. Kai sinä erotat oikean ja vasemman?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat