Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- Mun pisin parisuhde on ollut kuukauden. Mä kyllästyn. Mä lähden kylmän viileesti pois, enkä pidä yhteyttä, mies paljasti toimintatapansa.Hän lisäsi, että hänestä oli parempi, jos suhteen lopetti ajoissa.- Sit ei toinen osapuoli ole vielä liian kiinni, mies sanoi.Cheryll ihmetteli miehen maailmaa. Hän oli seurustellut seitsemän vuotta ja väitti, ettei ollut kertaakaan kyllästynyt.- Mä vielä opettelen sinkkuutta. Se on tosi vaikeeta! Tuuli sanoi. Hänellä oli myös takanaan pitkä suhde.Antti ei jakanut naisten näkemyksiä.- Sama nainen, ketä sä p*net. Ja sama p*mppi joka päivä, eiiiii! Antti tuhahti

Kommentit (7)

Itse en pystyisi ottamaan vakavasti miestä (vaikka poikahan tuo vielä on ) joka käyttää Playboy-korua. Nuo playeriksi itseään tituleeraavat ihmiset on muutenkin mun mielestä jotenkin tyhjiä ja säälittäviä ihmisiä.Ehkä Antti joskus, kun on kasvanut, katsoo noita bb-tallenteita ja häpeää.. tai sitten ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

naurettava jätkä mutta kyllä tuollasells valitettavasti löytyy näitä "wanna be"-julkku tyttöjä.Oli muuten sen näkönen jätkä et luulin et on neitipoika:)

ei kai tuollaista iilimatoa kukaan nainen olisikaan jaksanut kuukautta pidempään... ehkä kaveri ei edes ole tajunnut naisen jo tehneen bänät. Sitten voikin elvistellä, että mä jätin sen..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat