Vierailija

Hermot on jo niin loppu! Huudan vain lapsille koko ajan ja eihän sekään tietenkään auta.

Lapset on 6, 3 ja 1 vuotiaat. Isommat vain jankkaavat samaa asiaa vaikka kuinka monta kertaa kieltäisin. Riitelevät ihan koko ajan ja repivät tavaroita toistensa käsistä.

Pienimmäinen vinkuu sitten ihan muuten vain. Varmaan katsoo, että niin kuuluu tehdä, kun isommatkin tekee :)Pää hajoaa!!!

Kommentit (10)

HALOO....Vanhin lapsista oli VASTA 6vuotias.....ei sen ikäistä päästetä "r-kioskiretkelle"

Itellä muksut 6v2kk,4v10kk ja 2v1kk.....kyl noi vanhimmat välillä ottaa aika mukavasti yhteen,mut elämätä on......kohta ne on jo teini-ikäisiä,ja sit sitä kaipaa heidän tappelujaan....KAI???!!!=)=)=)

Meillä on ihan samanlaista, tapellaan, lyödään ja kannellaan jokaisesta asiasta. Hiukan vielä kirotaan päälle. Ärsytetään toista tahallaan... ottamalla jonkin toiselle tärkeä lelun ja siittä sitten tappelu alkaa.

Kyllä meillä on kestämistä...

Meillä kuitenkin joskus leikitäänkin yhdessä...Lapset 7 ja 6 vuotiaat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Koneella istumalla ne ei rupea tottelemaan, valitettavasti. Pidä aina kiinni rangaistuksista, äläkä katso läpi sormien. Jäähypenkki käyttöön ja rauhoittumispaikka jokaiselle erikseen, jos meno menee liian kovaksi. Jos eivät pysy, viet aina uudestaan ja aika alkaa alusta. Kyllä se pikkuhiljaa menee jakeluun. Työtä se vaan vaatii.

Tee loppu sellaiselle käytökselle, niin säästyy pidemmän päälle hermot ja äänihuulet. Kannattaa nyt todellakin panostaa siihen, että KUUNTELETTE toisianne paremmin... siis mitä asiaa toisella on. Se vaatii loppujen lopuksi vähemmän vaivaa!Kun joudut kieltämään monta kertaa, ja lapset silti jankkaavat, eikö se ole rangaistavaa?Opeta lapsille (vaikka siihen menisi monta viikkoa), että tarkoitat mitä sanot ja se on otettava tosissaan. Vastaavasti sinunkin olisi hyvä kuunnella lapsia: katsot silmiin ja kuuntelet, mitä asiaa lapsella on. Ei se kestä yleensä kuin minuutin. Älä anna silloin muiden puhua sinulle tai lapselle jota kuuntelet. Ota ohjat siitä, miten kommunikoitte! Huomaat pian miten se voi onnistua, ettei huudeta ainakaan samaan aikaan.

Lapset 8kk, 2v ja 4v. Nuorimmainen kipeenä ja huutaa vaan. Isommat tappelee ja just kun saa nuorimmaisen nukahtamaan, niin jo jompikumpi vanhemmista alkaa itkemään/huutamaan/ tekee jotain, jolla saa nuorimmaisen hereille..Täällä ei siis yhtään hermot riekaleina..

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat