Seuraa 

eli löytyykö hotellia missä olisi väliovellista huonetta. (kaksi huonetta jotka yhdistyy väliovella).?

Kommentit (4)

En tiedä montako sänkyä tarvitsette, mutta meille hyvä vaihtoehto on ollut asua sviitissä. Kalliimpi kuin tavallinen huone, mutta usein halvempi kuin kaksi huonetta. Tampereella asuimme Hotelli Ilveksessä.

ja se on tosi kivalla paikalla perhettä ajatellen - paitsi auto on hyvä olla myös. uimaranta leikkeihin ihan vieressä, iso ruokasali ja uima-allasosasto myös hotellissa... nyt tuli vain nimikatkos en muista ko.hotellin nimeä mutta katso ketjun nettiosoitteesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me oltiin toukokuussa Ilveksessä ja sen visiitin perusteella voin sanoa, että sviitissä oli ainakin runsaasti tilaa. Kaksi huonetta väliovilla ja vähän kun möbleeraa ylimääräisiä tuoleja sivuun niin matkasänkyjä mahtuu useampikin " olkkarin" puolelle. " Makkari" oli taas melko ahdas, johtuen siitä että siellä oli ruhtinaallisen leveä 200cm sänky. Siinä kelpasikin köllötellä - vauva nukkui poikittain meidän välissä :-)

Plussaa oli meidän sviitissä vielä iso parveke, missä pystyi pienen nukuttamaan.

Ja palvelu oli lapsiperheen kohdalla erinomaista!

Oltiin syksyllä väliovellisessa tuplahuoneessa keskustassa. Sijaitsee ihan rautatieasemaa vastapäätä, ravintolassa on lasten leikkipaikka ja huoneet on melko uusia. Ja keskustan kaupat on vieressä. Tuo toinen scandic on rosendal. Sielläkin varmaan on tuplahuoneita.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat