Seuraa 

eli mitä paikkoja löytyy/suosittelet vähän päälle kaksi vuotiaan tytön kanssa käytäväksi. Onko jotain huvipuistoja yms.? Lapsiystävällistä majoittumista jne. Kiitos.

Kommentit (3)

onko tietoa löytyisikö esim. Kuopion suunnalta jotain lapsille suunnattua? Rauhalahti tietenkin voisi olla mukava + siellähän voi myös majoittua, mutta olisiko muutakin... Sinkkolan kotieläinpihasta en valitettavasti saa googletettua mitään...Kuulostaa tosi mukavalta paikalta.

Joensuussa ehdottomasti kiva kohde on Sinkkolan eläinpiha jonne ilmainen sisäänpääsy. Siellä esitetään lapsille kesäteatteria (maksullinen)ja tänä vuonna on Viirun ja Pesosen Kuumatka.Viime vuonna olin oman 2v pojan kanssa katsomassa esitystä ja hän oli aivan haltioissaan. Jos et vierasta leirintä-alueita niin Kesälahdella Ruokkeen lomakylä on aivan ihana paikka,upea ranta ja hyvää ruokaa. Majoituimme halvassa leirintämökissä ja ihan riittävä oli ainakin meille (nelihenkinen perhe, 2v ja 4v pojat).Punkaharjun Kesämaassa vierailimme sieltä käsin,matka suhteellisen lyhyt ja ainakin meidän pojat tykkäsivät kovasti tuosta Kesämaasta,siellä paljon vesileikkeihin suunnattua puuhaa. Kuopion Rauhanlahti myös majoittumisessa ihan kiva,siellä ei vaan olla oltu lasten kanssa mutta kuullut olen sieltäkin pelkkää hyvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on lapset iältään 2 ja 4-vuotiaat ja ovat jo pitkään vonkuneet Visulahden keikkaa. Me emme ole noin pienten kanssa käyneet juuri muualla tuolla kuin dinosauriassa, mutta sielläkin riittää tekemistä pienille. Lämpimillä keleillä se vesipuisto (dinosauriassa) on ihan huippu. Siinähän on leirintäalue lomamökkeineen ja mielestäni ihan kiva paikka perheen pienimmillekin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat