Seuraa 

Olisiko teissä vauvanne kanssa ulkomailla matkanneita??? Täysin vihreänä tässä asiassa tarvitsisin pikaisesti vähän vinkkejä ja neuvoja mieltäni askarruttaviin asioihin... Kauheasti kysymyksiä :-)Miten olette selvinneet lentomatkasta vauvanne kanssa? Ilmeisesti nousussa ja laskussa olisi hyvä imettää, etteivät vauvan korvat mene lukkoon?? Missä vaiheessa nousua olette imettämisen aloittaneet? Mitä jos vauva ei suostukaan imemään?? Meidän vauva kun ei huoli tuttia eikä tuttipulloakaan; miten olette menetellet vastaavassa tilanteessa??

Matkustaako vauva vanhempien sylissä ilman omaa paikkaa?? Miten muut matkustajat ovat suhtautuneet esim. itkevään vauvaan??

Onko matkarattailla mahdollisuus päästä ihan lentokoneen ovelle asti ja saada ne käyttöön heti, kun lento on perillä??Miten olette pakanneet lapsen ruokia (lasipurkit) sekä valmisvellipakkauksia?? Matkalaukkuun kai?? Miten voi pakata niin, etteivät rikkoudu?? Nykyäänhän nesteitä ei saisi olla matkustusruumassa yhtä desiä enempää... (En ajatellut ottaa ruokia kauheita määriä, mutta muutaman purkin ihan kaiken varalle...)Entä mites imetys ulkomailla?? Miten ihmiset suhtautuvat imetykseen ns. julkisella paikalla eri maissa (esim. Bulgariassa, Kreikassa, Italiassa..)? Oletteko kokeneet, että on ollut parempi imettää " piilossa" ? Onko mitään vinkkejä, miten/missä imettää, jos vauvalle iskee nälkä ns. pahassa paikassa??Myös muut huomionarvoiset vinkit ovat tervetulleita!!!

KIITOS JO ETUKÄTEEN VASTAUKSISTA!!!!

Kommentit (3)

matkustimme eka kerran kun esikko 7kk,kuopus matkusti 4kk.

Olemme antaneet rattaat samalla kun matkatavarat, hyvin olemme pärjänneet :-)

lapsilla nyt ikää 4v ja 2v9kk ja ensi viikolla lähdemme matkaan 4 kerran.

meillä ollut vellit ja purkkiruuat matkalaukussa vaatteiden joukossa pusseissa, vaipat aina mukan, jää tuliaisille tilaa.

Aian emme ole saaneet ekaa paikkaa koneessa jottai saisi kopan, sylissäpidetty.

Nousujen aikana en ole aina antanut mitään eikä meilläkään syöty tuttia eikä mitään ongelmia nousun ja alskun kanssa.

Olemme olleet bulgariassa ja kreikassa, tuosta julkisella paikalla imettämistä en tiedä sanoa mitään.alle 2v saamatkustaa koneessa sylissä mutta me otimmesilloin kun kuopus 4kk ja esikko 1v7oman paikan ettei molemmilla sylissä koko aikaa joku.

sylissä maksaa 50e

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä vauva oli ekaa kertaa lennolla 7kk:n iässä ja lento sujui hyvin. Olimme varanneet etukäteen vauvalle nukkumapaikan (kopsa koneen etuosasssa) jossa vauva nukkui koko lennon ajan, paitsi nousut ja laskut. Silloin vauva oli vanhemman sylissä, vöissä. Nousun ja laskun aikana vauva joi maitoa tuttipullosta ja taisi parkuakin nousun aikana. Ja jos vauva ei suostu mitään juomaan, imemään, niin minkäs teet. Jos vauvasi itkee niin sitten itkee. Muut matkustajat saa olla mitä mieltä tahansa, koska vauvan itkulle ei mitään voi. Jokaisella perheellä on oikeus matkustaa vaikka lapsi kiukkuaisi tai itkisi kuinka paljon tahansa.Ruuat pakkasimme kovapintaiseen matkalaukkuun vaatteiden sekaan ja pysyivät hyvin ehjinä. Palatessa oli sitten tilaa tuliaisille:)Matkarattaat oli mukana melkein koneeseen asti. Juuri ennen koneeseen menoa laitettiin matkikset muovipussiin (jonka henkilökunta antaa)ja henkilökunta huolehti ne koneeseen mukaan. Perillä saatiin ne koneen laskeuduttua henkilökunnalta. KOne oli tuolloin maassa ja matkustajat siirtyivät kentällä busseihin, joista meidät kuljetettiin lähemmäs asemaa. Tuo muovipussi KANNATTAA säästää, jotta saatte pakata ne paluumatkallakin.Mekin hätäiltiin monen asian suhteen turhaan etukäteen, sillä matkalla sen näkee kuinka toimitaan ja pärjätään. Hyvillä mielin vain matkalle ja koitatte olla turhia stressaamatta :)Eiköhän kaikki suju ihan hyvin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat