Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itselläni oli kemian ja fyssan opettaja, joka lauloi osan opetuksestaan. Karmea kraakkuääni vielä...

Kommentit (6)

Inhosi läskejä, kömpelöitä, ujoja, arkoja. Haukkui ja arvosteli vaatteitamme, sanoi, että jumppatunnille ei todellakaan kuulu virttyneet ja vanuneet t-paidat kaapin perältä, vaan kauniit värikkäät tekstiilit, jotka korostavat vartaloa ja jokaista lihassäiettä. Valitettavasti hän tuhosi monen kasvavan nuoren itsetunnon ja sai häpeämään itseään.

kakkosen kuvaus sopii hyvin myös minun liikkaopeen. Oliko ko. opettaja Helsingissä? Omituisin oli se lähes eläkeikäinen miesluokanopettaja, joka puhui todella perverssejä ja läpsi tyttöjä' takapuolelle minkä kerkisi. 80-luvulla opettajaa vain ällisteltiin, mutta tänäpäivänä saisi varmasti syytteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

leuanvedosta. Yläasteen ope joka toivoi saavansa laittaa aamulla ensimmäiseksi tyttöjen rintaliivit kiinni ja useimmat antoivat laittaa.

Yksi seisoi aina luokan edessä ihmeellisessä nojassa niin, että lantion seutu oli eniten esillä, ja sen lisäksi sillä oikeasti pullisteli valtavasti sen housuissa. Kaikki aina ihmetteli, että mikä helvetti sillä siellä oikein on... joku tyrä vai valtavat vehkeet. Kukaan ei koskaan uskaltanut (tietenkään) siltä kysyä, mutta aiheesta keskusteltiin ja arvuuteltiin usein. :DToinen opettaja oli ilmeisesti juopohko ja kerran se oli poissa syytä ilmoittamatta n. 2 viikkoa. Sitten kun se tuli takaisin se tarjoili kaikille suklaakonvehdin suoraan rasiasta. :D Oikein käveli erikseen jokaisen luo ja tarjosi. Mitään syytä ei kuitenkaan poissaololleen antanut.Kolmas oli ilmeisesti ihan hetero (naimisissa) vaikka oli/pukeutui/käveli ja puhui täysin homomaisesti. :D Vähän kuin Jorma Uotinen, joka on hänkin kai bi.

Oli henkeen ja vereen mäyräkoiraihminen ja piti aina säällä kuin säällä mäyräkoiravillapaitaa ( siis myös helteillä ). Opetuksesta hyötyivät ne, jotka jo osasivat asian valmiiksi, me muut emme saaneet mitään hyödyllistä irti. Joka tunti oli sama kaava: ensin läväytettiin jokin kaava taululle ja sitä sitten tuijotettiin, kunnes joku kehtasi tunnustaa, ettei ymmärrä kaavaa lainkaan. Sitten tämä opettajien helmi lätkäsi taulun täyteen kahta vaikeampia kaavoja selittämättä niitäkään millään tavalla.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat