Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli mites ne kiertoasiat menikään, mitä vitamiinia kannattaisi syödä ja mitä välttää jos onnistuu. Tunnistan ovisliman ja kierto aika säntillinen, mutta milloin on otollisin aika puksutella, varsinkin jos toiveissa olisi tällä kertaa tyttö? Eli kun huomaa liman, niin silloinko vielä ehtii pupuilla vai sitä ennen? Olen ehtinyt unohtaa lähes kaiken raskautumisen/alkuraskauden jutuista, joten jos joku viitsisi laittaa jotain muistilistaa niin olisin onnellinen :)

Kommentit (4)

Foolihappoa kannattaisi alkaa syödä jo raskautta suunnitellessaan (ja jatkaa koko raskauden ajan).Se ei käsittääkseni varsinaisesti raskautumista edistä, mutta on tarpeen etenkin sikiön alkuvaiheen kehityksessä. Tutkimuksissa on todettu ennen raskautta ruokavalioon lisätyn foolihapon vähentävän sikiön hermostoputken sulkeutumishäiriön riskiä.Foolihappoa on mm. tuoreissa kasviksissa, marjoissa ja hedelmissä. Foolihappo tuohoutuu herkästi ruuanvalmistuksessa lämmön ja hapen vaikutuksesta eli kannattaa syödä noita luonnonantimia ihan sellaisenaan.Varmimmin foolihapon saa monivitamiinitableteista. Kannattaa kuitenkin katsoa, ettei valmiste sisällä A-vitamiinia, koska sitä ei saa raskauden aikana ottaa.

Muistaakseni jos yrittää tyttöä, niin pitäisi syödä kalkkia ja magnesiumia. Tai juoda paljon maitoa ja syödä maitotuotteita, mutta ei piimää (koska hapanta), ei varmaan sitten viiliäkään? Ja hapanta pitäisi syödä kierron alusta lähtien. Tai täältä luin, että jo paria kuukautta ennen yritystä. Siis karpaloita. Tai karpalokapseleita. Ja välttää suolaa. Kuulemma lihaa kun syö, niin se suosii poikavauvoja. Vegetaristit saisivat kuulemma enemmän tyttöjä.

Ja tytön yrityksessä kannattaa noudattaa joka toinen päivä-taktiikkaa. Siis lähes kierron alusta asti pupuilua joka toinen päivä. Jos ei jaksa silla tavalla, niin ainakin viimeinen petihomma paria päviää ennen ovista. Juuri oviksen kohdalla alkunsa saaneet ovat yleensä poikia, koska on nopeampia. Ainakin omalla kohdallani on niin. Siis minulla on kaksi poikaa. Nyt itselläni on kova tyttövauvan kaipuu. Mtuta katsotaan tuleeko meille enää kolmatta.Sinun kannataa etsiä haulla tytön teko vinkkejä, niin sieltä löytyy enemmän tietoa.Tsemppiä!! =)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat