Vierailija

Todella mukava mies, ollaan oltu yhdessä muutama kuukausi. Nämä asiat pitäisi kuitenkin saada jotenkin korjattua tai meillä ei voi oikeasti olla yhteistä tulevaisuutta. En halua kuitenkaan loukata huomauttelemalla moisesta. Eikö oikeasti ole luonnollista pestä päivittäin hampaat, varsinkin kun tietää että intiimejä hetkiä saattaa olla tiedossa...

Kommentit (5)

Joskus sanoin myös deodorantin käytöstä ja ostin sille Bossin dödöä, jota on siitä asti käyttänytkin. Vähän liiankin paljon ehkä:) Mutta parempi kai että haisee jollekin tuoksulle kuin hielle. Kannattaa sanoa ihan suoraan eikä yrittää vihjailla mitään. Musta sellainen vihjailu voi olla paljon loukkaavampaa kuin suorasanaisuus.

Mä sanoin omalle miehelleni tyyliin " olis mukavampi

pussata kun sullakin olis hampaat harjattu" Ei se loukkaantunut. En sentään menis töksäyttämään että haisee tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kehu, jos näet joitain kivoja vaatteita mallinuken tai jonkun miehen päällä, kun kävelette kadulla. " Mä sitten tykkään tosta vaatetyylistä" .Ja hampaiden pesusta voi sanoa, että " lapsetkin tietää, että hampaat pitää harjata aamuin illoin." Jos mies sanoo, että ei hänen tarvitse, niin voit sanoa, että " tarvitsee sunkin kulta" :-)

Jos haluaa että asia menee perille, täytyy sanoa suoraan. Mutta kannattaa miettiä miten sanoo, just hyvä esimerkki on tuo " olis mukavampi pussata jos sullakin olis hampaat harjattuna" .

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat