Vierailija

Kommentit (22)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten kukaan voi haluta sellaisen? Ja sitten se roikkuu vessanpytyssä siellä vedessä asti eikä voi seisten kusta eikä nussia... Mitä sillä sitten tekee? Esittelee sitä telkkarissa?Mutta sillä toisella pojalla oli ihan normaali mulkku. Hoitajana näen töissä päivittäin kikkeleitä, eikä sillä pojalla ollut mitenkään poikkeava vehje.Nämä av:n kikkelijutut on samaa kuin av:n palkka- ja lainajutut: mammat kertoo miehensä munan pituuden/palkan kolmella ennen kuin kertovat sen täällä.

yrittävät muilla lihaksilla kompensoida kikkelin pienuutta.

Siksi kai tunnenkin aina vetoa hoikkiin miehiin, vaikka itse olen pallero. Niillä yhdelläkään ei ole ollut pientä lerssiä.. namm.

Sitten taas semmosilla lihaskasoilla on AINA tuppimuna.


Miehen keskiverto penis on erektiossa 15cm.ja siis tämän kundin venytetty pituus oli toimenpiteen jälkeen 16cm.Mittaappa vaan se sun ukkos kalu. Tuskimpa on sen isompi;)

Eipä ollut kundilla sopusuhtainen kroppa, muuten lihaksikas, ei mikään hontelo keppi. Ja sukukalleus sitten pikkuinen nakki.Oli selkeesti omahyväinen ja kärsi asiasta. Kun operaatiota aloitettiin ja sen karvat siinä ajeltiin niin olihan se muna tosi pieni, vaikkakin oli lepotilassa...ja halusi siitä paksummankin,kun eihän se sitäkään ollut.

Vierailija:

Lainaus:


Eikös se ole ihan tavallisen pituinen vehje.
No sääliksi käy jos niin luulet. Sehän on naurettavan olematon. Miten luulet sellasen tuntuvan sisälläsi? Eihän se yletykään kuin huulille.

järkyttävää halkoa edes oikeasti haluaa. Itselläni on ollut kerran poikaystävä, jolla oli iso penis ja ei todellakaan onnistunut sänkyhommat, kun sattui niin perkuleesti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat