Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Oltiin heidän sukumökillään käymässä ekaa kertaa. Se oli myös ensimmäinen kerta meidän kouluikäisillä lapsilla, kun ylipäänsä olivat koskaan missään mökillä. No eiväthän lapset tienneet, miten siellä toimitaan vedenkantamisen, saunanlämmityksen tai edes ruoanlaiton suhteen, vaan kyselivät neuvoja. Ystäväperheen mielestä oli kiva nauraa kaikille näille jutuille, miten hirveän hassuja meidän lapset oli, ja kaikkein hauskinta heidän mielestään oli hauskuttaa koko ilta muitakin mökilläolijoita sillä, millaisia meidän lapset oikein on.

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä vitsin ja naurun aiheena oli lapset, mikä aikuisten ihmisten olisi tullut muistaa ja käsittää.

Mitä mökkeilyyn tulee, me mökkeillään lähes joka viikonloppu, mutta ei me mitään vesiä sisään kanneta, ne tulee hanasta ;)

Johonkin asti tollanen voi olla ihan hauskaa, mutta jos kevyen pilkan kohde on huumorintajuton ja herkkä niin pitää älytä lopettaa jossain vaiheessa. Asiat voi tietenkin sanoa monella sävyllä.

yritin sitten itse itku silmässä muka iloisella mielellä sanoa, että sellaista se on, kun ei ole mitään mökkejä kenelläkään lähipiirissä, mutta ei se sitä hohotusta lopettanut. ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat