Vierailija

Ite tykkään ratsastaa niin, että kalu käy ensin vaan huulilla ja ihan vähän vain sisällä. Kiihottaa tosi paljon. Laukean yleensä vain "omin käsin" ja tuo ainut tapa laueta kalun kaa... ;))

Kommentit (15)

Eli se on ainoastaan alkuvaihe, jossa naista härnätään ja sitä parempaa(syvempää) joutuu odottamaan. Rajansa tietysti kaikella.Ainahan kaiken kirjoittelun voi kyseenalaistaa...Lainaus:

tykkään yhdynnän alkuvaihetta pitkittää.

Se tosiaankin tuntuu kivalle miehestäkin kun voi ja osaa pitkittää. Yleensä kumppani pyytää supattaen korvaan että haluis tikkarin kokonaan sisälle ja sittenkin väliin lähelle huulia välistä ja hidasta soutua vähänaikaa taas ja sitten vauhtia. Tätä saa jatkua niin pitkäänkin kun aika on kypsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pieni härnääminen on aina paikallaan, mutta kauanko ap tätä sitten oikein "harrastaa"?jos on kyse korkeintaan minuutin-parin jutusta, niin sitten se on ihan ok,

mutta jos tuota nyt vaikka vartin verran kyhnyttää, niin vois mennä hermot jo ja tulla suusta että anna olla sitten!

Sillä saa varren entistä jäykemmäksi ja terskan valtavaksi.Lainaus:


vähän samavarmaan olisi jos nainen olisi ratsailla ja vain pyörittelisi ja hinkkaisi kullia pillunsuulla työntämättä sitä kuitenkaan senttiäkään sisälle, olisi varmaan parin minuutin sessiona raivostuttavaa, vai mitä?

Kysymys teille arvonnaiset.

Onko ärsyttävä kun tykkään yhdynnän alkuvaihetta pitkittää sillälailla että työntelen vain terskanverran ja pitkitän ja pitkitän tätävaihetta niin että kumppani vaikeroi ja pyyttää syvemmälle.

Jotenkin se on kaikkein makeinta mielestäni sillälailla, mutta onko se sitä välttämäti kumppanille.

ei sellainen tuota naisparalle minkäänlaista nautintoa, kun käy kuumana ja haluaisi kalulla panemista kunnoilla pohjaan asti.vähän samavarmaan olisi jos nainen olisi ratsailla ja vain pyörittelisi ja hinkkaisi kullia pillunsuulla työntämättä sitä kuitenkaan senttiäkään sisälle, olisi varmaan parin minuutin sessiona raivostuttavaa, vai mitä?

Kyllä sehän käy myös esileikistä ja sillätavalla kosteus leviää kummassakin osapuolessa ja ompas kiva sitten jurskauttaa pohjaan saakka.

Minä miehenä nautin kun saa pitkittää ja pitkittää.

mutta siis max pari minsaa...minusta on ihanaa haluta miestä niin, että oikein joudun anomaan miestä sisääni...mutta mieluummin liian vähän kuin liikaa...liikaan menisi hermo.N31

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat