Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ollaan lähdössä ekaa kertaa asuntoautolla kesälomareissulle vauvan,3v ja 5v poikien kanssa, suuntana mm.Särkänniemi,muutoin viikon lomasuunnitelmat avoinna. Kun ei kokemusta leirintä-alueista niin olisin kiinnostunut kuulemaan kehuja hyvistä leirintä-alueista, mitkä erityisesti jääneet teille mieleen?? Kiitokset etukäteen vaivannäöstä,myös kannattaa mainita ne joista huonoja kokemuksia!

Kommentit (8)

Naantalissa voi olla vaikka koko viikon lomalla. Riittää katselemista muumimaailmassa ja leirintäalue meren rannassa. Pääsee höyrylaivalle, kaupungissa ajaa minijuna ja leikkipuistoja vaikka kuinka monta. Muumimaailman lähellä hyvä uimaranta ja Väskin seikkailusaari isommille lapsille. Suomen paras lomapaikka lapsiperheelle. Mekin varaamme majoituksen vanhan kaupungin huviloihin aina jo talvella.Leirintäalue on tosin niin suosittu ettei sinne aina edes mahdu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Santalahtea varmaan tarkoitat, ei ole kauhean kaukana keskustasta, mutta kuitenkin " syrjässä" . Erittäin helppo löytää ja upea paikka kaikenkaikkiaan. Suosittelen!

Olemme tulossa kahden koiran ja 1v4kk tytön kanssa koiranäyttelyreissulle Hyvinkäälle, joten kivoja majoittumispaikkavinkkejä kaivataan. Joko mökki tai sitten jos saamme asuntovaunun vuokralle, niin leirintäalue voisi olla kiva?? Vinkkejä?

En muista mikä leirintäalueen nimi on, mutta tarkoitan sitä, millä on " viisi tähteä" ... Vähän syrjässä varsinaiselta kaupunkialueelta, ihanasti merenrannassa, hiekkaranta, maisemat upeat, saunat ja huoltotilat uudet, ihana leikkipuisto lapsille.

Mericamping Merikarvialla on myös kiva, rauhallinen ja siisti, mutta siellä ei ole kauheasti leikkivälineitä lapsille (meri tietysti on, ja luonto lähellä).

suosittelen Nokialla sijaitsevaa Viinikanniemen leirintäaluetta; ihanan rauhallinen, lapsiystävällinen ja ennenkaikkea siisti alue, jolta löytyy lapsiperheelle kaikki tarvittava. Ja etäisyys Tampereesta reilu 10km.

ja en voi kuin kehua. Paikka oli todella kaunis, siisti, rauhallinen ja palvelu uskomattoman ystävällistä. Lapsille oli leikkipaikka, jossa kiipeilyteline, liukumäki, keinulauta ym. Alueella oli myös minigolf ja rantasauna. Uimarantakin varmaan hyvä, mutta alkukesää kun vasta eletään, emme uskaltautuneet rantaan, vaikka sää olikin lämmin. Suosittelen! Edellisen yön olimme Tampereen Härmälässä, jonka hälinä ja meteli (no siellä oli joku festaritapahtuma, mitä emme tienneet etukäteen) ei ollut lapsiperheelle mikään paras mahdollinen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat