Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

että on meinannut tulla paskat housuun? Muistakin kalliista jutuista saa kertoa.

Kommentit (21)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä pitää olla edelleen tarkkana. Summat ei oo olleet mitään ihan pöyristyttäviä, mutta ihan selkeesti normaalia isompia. Näitä on mulle sattunut takseissa ja ravintoloissa.

Ulkona oli hinnat seinällä tosin vain tsekinkielisinä. Loppusumma olikin n. 10x listan kallein hinta. Oli turisteille ihka omat listat, tosin selitys tuohtumuksemme jälkeen oli, että tiettyyn kellonaikaan on kalliimpaa...

Kaupassa ruokien hinnaksi ilmoitettiin 80e ja risat...oltiin aikas ihmeissään koska lasti oli paljon pienempi. Asiaa selvittäessä kuitista löytyi ostoksia joita emme olleet hihnalle laittaneetkaan, tiedä mistä ne kissanruoat yms sinne tulivat..Lopputuloksena lasku oli puolet pienempi.

Rulla oli 4m leveää ja laskin että tarvin sitä 2m. Jotenkin typeryyksissäni ajattelin kokoajan että se maksaa 2(m) x 16¿ eli 32¿, mutta kun myyjä oli leikannut maton, selvisi tällekin tampiolle että juoksumetri tarkoittaa neliötä, eli maton hinnaksi tulikin 128¿ =)

Piti lähteä hakea erikseen automaatilta rahnaa

Siis kun menee hakemaan reseptilääkettä ja kuulee hinnan vasta kun farmaseutti on käsitellyt reseptin ja pakannut lääkkeen. Jotkut lääkkeet ovat aivan tajuttoman hintaisia!

Samoin pari vuotta sitten Tallinnassa, kun oltiin hamstraamassa halpaa viinaa synttäreitämme varten, myyjä sanoi hinnan ja multa kloksahti suu auki. Sanoin heti, että ei voi olla niin paljon ja myyjä väitti vastaan, että kyllä se vaan on.

Meillä oli ostoksissa litra kermalikööriä, mutta myyjä oli lyönyt vahingossa 30 litraa ja yritti veloittaa meiltä 406 euroa liikaa.Viime kesänä oltiin torikahvilla äitini ja lasteni kanssa ja ostokset maksoi jotain 21 ja risat euroa. Oli mielestäni paljon ja aloin ynnäämään, mitä olin ostanut. Oikea summa oli 14 ja risat eli myyjä pyysi 7,80 liikaa. Prosentuaalisesti kamalan suuri virhe noin pienistä ostoksista.

Katsoin listaa ja ihmettelin, että eihän n. 12 eur pullosta ole paljon. Vähän myöhemmin tajusin sen olevan lasillisen hinta. Oli muuten parasta maistelemaani punaviiniä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat