Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

huomaavinaan meitä mutta jos tulee jotain tilallisia niin kyllä ollaan niin kohteliasta että. Viimeksi hätääntyi kun emme tehneet lähtöä vaikka naapurit oli jo tulonpäällä kyläileen, no lähdimme me sitten kun huomattiin et ukko alko jo olla ihan täpinöissään. Kyllä meitä on moneen ja eniten ihmettelen niitä joille merkkaa eniten joku raha ja valta kuin muut inhimilliset seikat.

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kummatkin on sellaisin kaljan tissuttelijoita, ja kun sitä on vetänyt jo monta vuotta kitaansa, niin se näkyy jo naamasta. Pöhöjä ovat. Pukeutuvan niin juntisti että ei oo tosi. Kaverillani esim. kansitakki ja varsilenkkarit, mies ihan samanlainen. Lapset nyt onneksi ovat kauniisti puettu, mutta muuten ne onkin ihan kauheita riiviötiä. Koko perhe kiroilee ja tiuskii toisilleen. Ei niitä oikeesti kehtaa esitellä kenellekään.Onneksi välimatka on aika pitkä, joten usien ei nähdä. Kaveri sinänsä on ihan hauskaa seuraa. Puhelimessa sen kanssa on ihan kiva jutella, tapaamisia en kaipaa.

a) kutsua samana päivänä useampia vieraita (juhlat eriasia)

b) olla niin pitkään, että toiset vieraat tulevat kylään (juhlat eriasia)

meitä ei tarvitse hävetä ja kukaan muu ei koskaan ole meitä kohdellut noin. Emme käytä alkoholia, pukeudumme ihan ok ja lapsemme on todella kiltti ja ujokin joka käyttäytyy aina moitteettomasti toisin kuin serkkuni poika jolle v:llä alkava sana on jo iskoutunut päähän ja ikää hänellä 6v ja sehän on isukin mielestä hienoa vaan, tosin varmaan häneltä opittukin. On vaan niin pirusti maajussien perään että muut saa väistyä kun tilalliset astuu kuvioihin ja yleensäkkin varakkaat. Sivistystä häneltä kyllä ei löydy. Pistää niin vihaks tollanen moukka.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat