Vierailija

En yksinkertaisesti halua, että meillä alkaa hyppiä kaikenmaailman nutturapäät.

Kommentit (18)

riskin etytä mies alkaa hakata myös lapsia ja ehkä joskus erotessanne saa tapaamisoiekudet vaikka on väkivaltainen, koska et tehnyt ilmoitusta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

väkivaltaa, ihan jo telkkaristakin, puhumattakaan sitten livenä omassa kodissa, jossa aikuisten pitäisi olla rakastavia ja turvallisia.On väkivaltaan kasvaneiden miespsykologien paskapuhetta, että vanhempien välinen väkivalta ei traumatisoi lasta.

Avioliitto päättyi eroon viimeisimmän poskipäät ja leuan murtaneen väkivallan jälkeen. Älä siis sano, että et koskaan tule eroamaan. Tuon naisen auttoi eroon omat aikuiset lapset, jotka veivät itsetunnoltaan alistetun äitinsä sairaalahoitoon, terapiaan ja eroon miehestään.Minä en uskaltaisi kääntää miehelle unissani edes selkääni, jos hän olisi puhunut mottaavansa minua.- Väkivallalla uhkailleesta eronnut ja toisen turvallisen miehen kanssa lapsensa saanut nainen

Etkö saa puhuttua miehesi kanssa asiasta? Aina on keinoja päästä siitä eroon, kaikki riippuu vain kuinka kovasti haluat.

Tiedän mitä tämä tekee lapsille vaikka kuinka satunnaista olisikin. Aikuisenakin syytän äitiäni siitä, ettei suojellut lapsiaan.

TERV. Lapsena asiaa nähnyt ja suuria traumoja ja luottamuksen kadottanut

Tapaus " Mikko" . Perheen isä hakkasi äitiä, kun Mikko oli pieni. Äiti otti eron Mikon ollessa teini. Mikko avioitui aikuisena, ja hakkasi vaimoaan, kunnes tämä vuosien jälkeen jätti Mikon ja otti lapset mukaansa. Mikon ex-vaimolla on uusi mies, joka on myös väkivaltainen.Tapaus " Mari" . Marin isällä on ollut naisystäviä aina. Mari on tiennyt niistä jo lapsesta saakka: äiti kuvitteli, ettei Mari ja tämän sisko tiedä mitään, mutta lapset ymmärtää yllättävän paljon. Marin äiti tutki aina miehensä lompakon, taskut, seurasi tätä salaa, jne. Pettäminen jatkui ja jatkuu yhä, vaikka pari on jo eläke-ikäinen. Mari on naimisissa, hänen miehensä on pettänyt useasti, olipa yksi yli vuoden suhdekin. Mutta ei Mari eroa. Hän vakoilee miestään, seuraa tätä, tutkii puhelutiedot jne.Tapaus " Minna" . Minnan isä ja äiti tappelivat nyrkein ja potkuin kun Minna oli pieni. Nyt Minna on teini-iässä, ja potkii, hakkaa poikaystäväänsä joka lyö takaisin. Jokainen kina selvitetään väkivallalla. Pari haaveilee yhteenmuutosta ja vauvasta.Kaikki ovat esimerkkejä elävästä elämästä, tunnen jokaisen tapauksen. Miettikää, minkä mallin lapsillenne annatte, ja minkä hinnan maksatte siitä, että lapsenne saa elää molempien vanhempien kanssa. Seuraukset kantavat kauas.

Vaikkei hän heihin koskisikaan. Ajattelisit lapsiasi, jos et itsestäsi välitä. Toivottavasti asenteesi ei maksa sinulle henkeäsi.Herää.

toiseen ketjuun. IHAILEN äitiä joka USKALTAA kantaa vastuun lastensa hyvinvoinnista vaikka sydämmessä raastaa pelko ja epävarmuus. HÄN ei ALISTU väkivaltaa vaan asettuu vastarintaa ja tuo selvästi esille että yksikin lyönti on liikaa.Perhetyöntekijöillä ei ole " nuttura tiukalla" kun he tukevat perhettä. Minulla lastensuojeluntyöntekijänä alkaa kyllä nuttura kiristyä kun kohdalleni tulee äiti joka on antanut lastensa elää väkivallan keskellä monta vuotta tekemättä mitään.Olen myös ollut usein vankilassa valvomassa tapaamisia kun mies tappoi vaimonsa (" vahingossa" , nyrkiniskulla) ja lapset tapaavat isäänsä.Valinta on sinun tässä vaiheessa - tulevaisuudesta ei voi tietää?

Vierailija:

Lainaus:


Ja lapset jumaloivat isäänsä. Sitäpaitsi, en tule koskaan eroamaan miehestäni.
On muuten lapsilla kiva jumaloinnin kohde. Tytöstä kasvaa turpaan ottava ressu, pojasta vaimonhakkaaja =/ Nämä jutut periytyy usein, tiesithän sen?

Vierailija:

Lainaus:


Olemme olleet viisi vuotta aviossa ja nämä kerrat voidaan laskea yhden käden sormilla..ap
Kamala ajattelutapa sinulla, mikä puolustus se muka on jos viiden vuoden aikana on tullut turpiin alle viisi kertaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat