Vierailija

Vielä ei tule vuotoa, mutta olo on ihan menkkamainen ja alavatsa tosi kipeä. Voiko olla normaalia vai tuleeko pikkuinen pois :(

Kommentit (10)

eikö kiinnittymiskivut pitäisi olla jo paljon aiemmin, n. vko hedelmöityksestä?Kiitos vielä lohduttavista kirjoituksista, tätä raskautta on yritetty kauan ja hartaasti ja nyt on tosi sekavat fiilikset, kivut tosiaan aivan samanlaisia kuin kuukautiskivut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niin paljon on näitä ihan työssä ja kaveripiirissä, että kipuja/ tuhrua (jopa punaista vuotoakin) just alkuviikoilla 5-7, että pidän sitä jo melkein normaalina. Tietenkin VOI enteillä myös km, mutta koita olla stressaamatta ennekuin KUNNON vuoto alkaa.

Kuitenkin täytyy sanoa, että valitettavasti tiedän myös pari tapausta, jossa keskenmeno ilman mitään oireita viikolla 9 (huomattu vko 12 normaali niskaultrassa vasta), mutta nämä ovat onneksi suhkoht harvinaisia.

Ja totta, ei keskenmenoa voi estää/ pysäyttää alkuraskaudessa.

2

En muista tarkalleen kauanko se kesti aina kerrallaan, mutta kyse ei kuitenkaan ollut mistään minuuteista. Varmaan koko päivänkin, koska muistan käyneeni vessassa useasti päivän/ päivien aikana tarkistamassa onko vuoto alkanut.

Kipu ei kuitenkaan ollut sellaista että olisin ollut tuskissani, mutta sellaista johon mieluusti olisin ottanut särkylääkettä.

Toivotan parasta!!!!

Ja muuten pieni tuhruvuotokin on normaalia. Meillä kävi ensiavussa (olen sh) äskettäin eräs raskaana oleva (viikot 7?), jolla 4 päivää tuhrua ja niin kovat alavatsakivut että istuminen vaikeaa. Vaaveli oli ihan ok.

2

Minä myös ekassa raskaudessa kävin vähän väliä tarkistamassa onko vuoto alkanut kun oli NIIIIN menkkamainen olo, ettei koskaan.

Kuuluu asiaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat