Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ihmettelee maalainen joka kävi viime viikolla molemmissa kaupungeissa.

Kommentit (14)

asioita ei ajatella, ne tehdään.

Ja puhuvat ihan älyttömän kovaa.

Kun meille tulee turkulaisia kylään, pitää naapureita varoittaa etukäteen kovasta metelistä.

jo mainitsikin, myös liikennekäyttäytymisessä. Miehelläni onkin tapana sanoa, jos joku antaa tietä liikenteessä, että tuo kuski ei ainakaaqn ollut turkulainen =) Tyylikkyydessä turkulaiset ovat ihan keskivertoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kaikkialla on ystävällistä porukkaa, naapurit kutsuu kylään, jne. Olen saanut paljon uusia ystäviä ennätysvauhtia, kukaan ei katso kieroon.

Turun murre on aika huvittavaa, mutta pääkaupunkiseudun murre on mielestäni todella ärsyttävää.

Tyylikkyyteen olen kiinnittänyt huomiota myös: naiset ja ainakin nuoret miehet on täällä huomattavasti tyylikkäämpiä ja trendikkäämpiä kuin jossain muualla. Sitä en kyllä ole huomannut, että he olisivat huomattavasti helsinkiläisiä tyylikkäämpiä. Mutta vaatetuksesta yleensä jo näkee, onko joku perhe turkulainen vai täällä vain käymässä.

Tulin tänne ennakkoluuloisena, mutta rakastuin Turkuun ja turkulaisiin.

T: 4 vuotta Turussa asunut

turkulaisten ja helsinkiläisten mukavuuden arviointi on vähän kuin vertaisi kiinalaista vesikidutusta ja bambutikkujen työntämistä kynsien alle...terv. itäsuomalainen...

kävelen joka viikko pätkän Hesassa ja ylitän katuja suojateitä, joissa ei kaikissa ole valoja, mutta AINA autoilijat pysähtyy vaikka Turussa tottuneena jään aina seisomaan ja odottamaan, että autot menee, en siis ole toinen jalka menossa.Sama kohteilaisuus pätee kun tulet vaikka autolla sivuramppia: aina mahdut joukkoon ja autot siirtyy toiselle kaistalle, jos mahdollista, jotta rampiltakin pääsee eteenpäin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat