Vierailija

olisi tehnyt sitten, kun lesbous olisi tullut ilmi?Kyllä minä veikkaan, että siitä(kin) olisi noussut kohu, ehkä todella tietyt lukijat olisivat irtisanoneet lehden tilauksen. Mites se ois sitten ratkaistu?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta toisaalta, ymmärrän kun elämässä ei ole muuta sisältöä kuin kestovaipat ja BB niin tällaiset asiat jaksavat kiinnostaa päiväkausia.

Eihän siellä ole muita kuin vähemmistöjä. Saamelaiset, hihhulit ja joillain paikkakunnilla luterilaiset, etelästä tulleet jne. Sinnehän olisi voinut sopia joku joka olisi puolustanut vähemmistöjä.

tiennyt edes vanhan saati sitten uuden päätoimittajan nimeä puhumattakaan heidän seksuaalisista suuntautumisistaan.Lainaus:

Jos Johanna Korhosta ei oltais erotettu, mitä luulette, että LK:n lukijakunta olisi tehnyt sitten, kun lesbous olisi tullut ilmi?Ja ehkä muutamia kymmeniä tilausten irtisanomisia tullut, mutta nämäkin olisivat kiltisti tilausta jatkaneet pölyn laskeuduttua.Ei täällä ole keskimäärin sen suvaitsemattomampaa porukkaa kuin muuallakaan Suomessa!

on lukijoita, jotka milloin milläkin syyllä lopettavat tilauksensa. Ei kaikkia nyt vaan millään voi miellyttää.Jotkut olisivat saattaneet lopettaa tilauksensa jo sillä perusteella, että päätoimittaja on "väärää" sukupuolta.

mikä ei herätä valtaväestössä kovin paljoa sympatioita. Joten luulisin, että vastareaktio olisi ollut voimakkaampi Korhosen puolesta.Monet ovat aika kypsiä siihen, että muiden on pompittava tiettyjen ihmisten pillin mukaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat