Vierailija

Ollaan siis muutettu lapsen kanssa kotipaikkakunnallemme takaisin miehen jäädessä töiden takia sinne mistä muutettiin. Vuosi ehdittiin asua yhdessä siellä uudella paikkakunnalla jonka jälkeen halusin takaisin " kotiin" . Nyt kuitenkin mieli tekisi miehen luokse, jota siis vain viikonloppuisin tällä hetkellä näen. Hänellä oli tarkoitus muuttaa heti perässä kun sopivaa työtä löytyisi. Nyt on vaan menny jo useampi kuukausi eikä uutta työtä ole löytynyt.Olen siis vakavissani miettinyt että pitäisikö meidän sittenkin muuttaa takaisin sinne missä mieheni on. Työtilanne siellä siis parempi. Itse olen tällä hetkellä kotona lapsen kanssa ja toista odotellaan syntyväksi loppu vuodesta. Pelottaa jo nyt että jos mies ei saakaan täältä töitä niin miten pärjään/jaksan yksin lasten kanssa.Mitä sinä tekisit tilanteessani? Muuttaisitko takaisin miehen luo jolloin perhe-elämä olisi suht normaalia, rahatilanne kunnossa ja itselläkin paremmat mahdollisuudet saada töitä tai palata esim. vanhaan työpaikkaan sitten kun sen aika koittaa. Vai jäisitkö synnyinseudullesi yksin ja toivoisit että ehkä jonain päivänä mieskin saa sieltä töitä ja muuttaa perässä?Kommentit (9)

Ja viis veisata siitä mitä naapureilla, tuttavilla ja sukulaisilla on asiaan mahdollisesti sanottavaa. Tottakai heidän mielipiteensä on yleisesti se, että on " ihan kiva" kun asutte " kotona" taas, mutta....Kun toinen lapsi syntyy ja olet kuitenkin kotosalla, niin omasta kokemuksesta voin sanoa että paras ratkaisu on kun perhe on yhdessä. Käy nimittäin aika paljon voimille ja parisuhde kärsii, kun asutte eri paikkakunnilla viikot. Perheen täytyy viettää aikaa yhdessä, jotta perhe-elämän laatu pysyisi hyvänä ja kaikki olisivat suunnilleen tyytyväisiä (ja ennen kuin joku ehtii huudella " joissain tilanteissa ei välttämättä blaablaablaa" , niin tarkoitan tätä järjestelyä ns. normaaliolosuhteissa).Tehkää yhdessä miehesi kanssa päätös ja sitoutukaa siihen. Siitä se lähtee.

Isän ja lapsen vuorovaikutuksen ja suhteen syvenemisen kannalta parempi asua yhdessä. Näin myös vauvalle. Aikuisena ihmisenä pistäisin omat tarpeeni sivuun. Voitte aina muuttaa takaisin kotipaikkakunnalle, jos mies saa töitä sieltä. Aikuinen voi odottaa, lapsi ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietityttää sekin että miten sukulaiset asiaan taas reagoivat kun kuulisivat että ollaan muuttamass takaisin miehen luo. Niin innoissaan kun olivat siitä kun muutettiin takaisin kotipaikkakunnallemme. Mutta asuu niitä läheisiä sukulaisia siellä missä mieskin.Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat