Seuraa 

eli en ole viel lopettamas imetystä, mutta mietin jo tässä etukäteen että miten sitten kun en enää imetä niin saan tarpeeks annettua korviketta lapselleni, nyt tyttö 7kk ja opeteltu nokkamukia jo kuukauden ,joten kuten menee vettä siitä aterioiden päälle muutama huikka, mutta miten ihmees saan päivän aikana juotettua korviketta(eiks sitä pitäs mennä jotai 6dl päiväs), jostai nokkamukista, en nyt viittis enää ruveta tuttipulloon opettaa turhaan kun nokka mukia harjoteltu ja turha mielestäni pulloo opettaa kun pitäs jo ruveta sit jo vieroottaki pian, eikä tyttö ees osaa juoda kun on kokeiltu joten en nää syytä ruveta nyt aktiivisesti opettaa. miten muut joilla ei pulloa ole haluttu opettaa niin turvaatte vauvan maidon juonnin, eli nesteen ja kalsiumin saannin? vai onko ainut tapa vaan opettaa pullolle viel täs iässä... ja mietn lapsenne on rauhoittuinut nukkumaan jos ei saakkaa illal maitoa, täytyykö lapsen saada ravinnollisesti muuten juoda maitoa iltasin vai onko se vaan tapa monilla pullottaa lapsi et saa nukkumaan paremmin.. tymiä kysymyksiä mut kiva jos joku vois auttaa, miettiny näitä monta kertaa..

Kommentit (1)

kaatta:

Lainaus:


eli en ole viel lopettamas imetystä, mutta mietin jo tässä etukäteen että miten sitten kun en enää imetä niin saan tarpeeks annettua korviketta lapselleni /--/ ja mietn lapsenne on rauhoittuinut nukkumaan jos ei saakkaa illal maitoa, täytyykö lapsen saada ravinnollisesti muuten juoda maitoa iltasin vai onko se vaan tapa monilla pullottaa lapsi et saa nukkumaan paremmin..


Kaiken maidon ei tarvitse olla nestemäistä :) Hapanmaitotuotteistakin saa kalsiumia (vauvajogurteista) samoin kuin valmispuuroistakin (lähes kaikissa mukana maitojauhetta, herajauhetta tms.). Lisäksi ruokiin voi (surutta) sekoittaa äidinmaitoa/korviketta, ja vauva voi juoda vain vettä. Maitoallergiset lapset eivät välttämättä juo muuta kuin vettä, ja saavat kalsiumin sitten muusta ruuasta ja purkista.Nokkamukia olette jo kokeilleet. Toiset vauvat innostuvat juomaan samannäköisistä astioista kuin mistä vanhemmatkin (tai vanhemmat sisärukset) juovat. Jotkut hoksaavat juomisen, kun saavat kokeilla ihan tavallista mehupilliä - tai urheilujuomapulloa, jossa siis sellainen " pop-up" -korkki.Vauvan voi totuttaa nukahtamaan muutenkin kuin pullolle :) Onhan noita unirutiineja vaikka minkälaisia, eikä niihin aina se maitopullo kuulu. Etsimällä löytää... ;)Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat