Vierailija

Politiikkaa ei tilanteeseen liittynyt!

Sivut

Kommentit (39)


jotka mahdollistavat äärimmäisen totalitarismin kuten Neuvostoliitossa, Kuubassa, Pohjois-Koreassa ja muslimitotalitääreissä.

He pauhaavat robotteina Israel/USA-vastaista mantraa, joita heihin on syötetty, koska he eivät osaa ajatella itse, heidän sanavarastoonsa kuuluvat sellaiset sanat kuin " rauha" ja " ihmisoikeudet" , mutta he ovat täysin kyvyttömiä näkemän ihmisoikeuksien loukkauksia kommunisti- ja muslimidiktatuureissa, ainoa joita vastaan he hyökkäävät ovat USAn ja

Israelin kaltaiset demokratiat. Hokiessaan " rauhaa" ja " Ihmisoikeuksia" samalla antavat siunauksensa äärimmäisen väkivaltaiselle terrorismille, joka suuntautuu länsimaisia demokratioita vastaan. Tyypillinen kommunistin lause WTC-iskun jälkeen oli " Sitä saa mitä tilaa"Kommunismi sekä myös Islam on Saatanan oma hallintojärjestelmä, joka pohjautuu suurelle valheelle, koska Saatana on Valheen Isä. Kommunistit ovat Saatanan omia pikku apulaisia.Kommunistit ovat usein myös psykopaatteja, heiltä puuttuu kyky tuntea inhimillisiä tunteita kuten myötätuntoa. Sen sijaan ajaessaan omaa (totalitarismin) aatettaan he ovat valmiita mihin raakuuksiin tahansa ja hyväksymään millaiset raakuudet tahansa.Kommunismi on siis valhetta, sokeutta ja pimeyttä, joka verhotaan kauniilta kuulostavien sanojen taakse, aivan kuten sosialistidiktatuurit verhottiin ruusuistutusten taakse.Tyypillisiä kommunisteja maassamme ovat mm. Halonen ja Tuomioja, jotka haluavat loputtomiin pimittää valhetta. He myös veljeilevät KGB-Putinin kanssa ja ihailevat kommunistidiktatuureja ja hyökkäävät USAta ja Israelia vastaan. He esim. hkieltätyvät julkaisemasta Tiitisen listaa, koska se paljastaa niiden sosialistien nimet, jotka syyllistyivät maanpetokseen vuotaessaan Suomen valtiosalaisuuksia Itä-Saksalle, joka on ollut yksi kammottavampia kommunistidiktaruureja kautta aikojen ja jota siis Halonenkin ihaili, koska on kommunisti/pimeyden palvoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kyllä edelleenkään tunnusta itseäni ihan puhtaaksi kommariksi, vaikka meikäläistä sellaiseksi kutsuttiinkin riidan tuoksinnassa. Luulen, että haukkujalla oli tarkoitus sanoa jotain muuta, mutta vihastuksissaan saikin ulos suustaan sanan " saatanan kommunisti" :)Mutta pisti ajattelemaan omia arvoja. Ja eiköhän näin runsaat 30 vuotta eläneenä olisikin jo aika päättää suuntautumisestaan ;)Kiitos että vastailitte!Ap

onhan niitä muitakin kommunisti valtioita esim. Romania. Kuinka joku voi enää kannattaa kommunismia kun tietää mitä Ceasecun hirmuvalta sai aikaan? Suosittelen lukemaan Kommunismin mustan kirjan! Sitten tulla kertomaan että kommunismi on hyvä asia!

Haukkumisena minä en sitä ottaisi, hieno aatehan se on vaikka vain ei ole missään toiminut. Ideologiana, että kaikki olisivat tasa--arvoisia ja samalla viivalla ja kaikkien työ olisi yhtä arvokasta.Mutta kun se on se raha mikä motivoi ihmisiä enemmän... valitettavasti.Vihreät arvot ei kommunismiin kuulu, mutta nykyään on paljon ihmisiä jotka ovat ottaneet punaiseen aatteseensa myös vihreät arvot mukaan.' en ala erittelemään ajatustani: Minkä on mun on myö sun, koska se olisi loputon monologi. Kuitenkin niin, että omasta (pienestä palkastani tuen vielä huonomassa asemassa olevia), teen vapaaehtoistyötä ja autan lähimmäisiä aina kun vin ja siihen on tarvetta.T: Ketjun alkupään punavihreä (omasta mielestäni) jonkuin mielestä voin olla vaikka idiootti se olisi mielestäni haukkimista kommariksi minua saa haukkua milloin vaan!

" Kommunismi tavoittelee ihanteensa mukaista yhteiskuntaa, joka on luokaton, tasa-arvoinen ja tuotantovälineiden, kuten tehtaiden ja maatilojen, yhteisomistukseen perustuva. Kommunismin kannattajat näkevät aatteensa usein sosialismia seuraavana yhteiskuntamuotona. Kommunistien haaveilemassa yhteiskunta-utopiassa ihmisillä olisi ihanteen mukaan todellinen vapaus toteuttaa taipumuksiaan ja saada tarpeensa tyydytetyksi."

Millä vuosisadalla elät? Ajattele realistisesti, ja tutustupa oikeasti vasemmistoliiton ajamiin asioihin ennekuin lauot täällä vanhentuneita mielipiteitäsi...

Vierailija:

Lainaus:


Vierailija:

Lainaus:


Suomeen? Suomen vasemmistoliitto tuskin ajaisi maata tuohon tilaan...
Uskot myös, että ihmiset jatkaisivat kouluttautumista korkealle, kun vahtimestarina saisi samaa liksaa? Miksi vaivautua? Kyllä se niin on, että kouluttautumista ja työtä pitää arvostaa sen koulutuksen vaikeuden ja pituuden sekä työn vaikeuden ja vastuullisuuden mukaan. Ja nimenomaan rahassa.

- haluat kaikille samat edut, vaikka meidän kaikkien kyvyt ja taidot ovat erilaiset. Haluat siis, että sinua kohdellaan samalla lailla kuin henkilöä, joka on sata kertaa sinua pätevämpi.

- olet kateellinen ja vahdit mustasukkaisesti sitä, ettei kellään ole enempää kuin sinullakaan.

Vierailija:

Lainaus:


Millä vuosisadalla elät? Ajattele realistisesti, ja tutustupa oikeasti vasemmistoliiton ajamiin asioihin ennekuin lauot täällä vanhentuneita mielipiteitäsi...
Presidentin linnaa hän on 6.12.2007?

Vierailija:

Lainaus:


Se, että olen kommunisti, tarkoittaa, että tahdon rauhaa maailmaan, kaikille ihmisille mukavat oltavat, kaikille ihmisarvoista työtä ja työn mukainen palkkaus eikä liian raskasta kelleen, haluan suojella luontoa ja edistää vihreitä arvoja. Tahdon vapautta rahan vallasta. Haluan lapset pois tehtaista. Haluan naisten ja miesten olevan tasa-arvoisia.
ovat. Kaikilla on tosiaan ollut ihmisarvoista elämää niissä valtioissa. Luontoakin on suojeltu ihan verissä päin. *ironiaa, you know* Nokka_miehet_ ovat olleet aikamoisia raharuhtinaita. Kansa on kitunut ja ilmiantanut toinen toisiaan.

Koska minulle ei tule yhtään mieleen sellaista minkä voisi liittäää vasemmistolaisuuteen?

Päinvastoin, mielestäni heikko-osaisia pitää jeesata vähän, niinkuin nyt tehdäänkin (yh-korotukset ym tuet), en katso että se olisi minulta pois...

Vai voitko sanoa, että demokraattinen tasavalta on huono asia, koska sitäkin ovat johtajat väärinkäyttäneet? Teoria ei siitä huonone, että sitä toteutetaan väärin. Kommunismi on maailman paras aate ja siihen tulee pyrkiä. On valitettavaa, että menneisyydessä on tapahtunut sen nimissä hirmutöitä. Mutta kommunismi ei ole ainut poliittinen suuntaus, jota tahrittu diktaattorien toimesta!

Innolla otan vastaan moiset haukkumiset. :)Se, että olen kommunisti, tarkoittaa, että tahdon rauhaa maailmaan, kaikille ihmisille mukavat oltavat, kaikille ihmisarvoista työtä ja työn mukainen palkkaus eikä liian raskasta kelleen, haluan suojella luontoa ja edistää vihreitä arvoja. Tahdon vapautta rahan vallasta. Haluan lapset pois tehtaista. Haluan naisten ja miesten olevan tasa-arvoisia.

ap sanoi, ettei tässä ole politiikasta kyse. Minä vain sanoin, miten minä asian ymmärrän, jos joku haukkuu toista kommariksi.Ja mitä politiikkaan tulee, niin kyllähän kommarit haluavat tehdastyöläiselle saman palkan kuin kirurgille, vaikka jälkimmäisellä on 10 vuotta enemmän koulutusta.

ajattelen, että tuskinpa monillakaan on nykyisin hajuakaan siitä, että mitä

esim. Taisto Sinisalo-stalinisti-edusti aatteen(sa) kautta.Joku voisi helposti leimata minut kommunistiksi-tuon edellisen takia mitä kirjoitin. Mutta ei asia ole niin yksinkertainen. Ei jokin aate tai oppi kerro

välttämättä mitään siitä, että millä kannalla joku on jostakin asiasta esim.

tasa-arvosta. Yksilö voi uskoa ja väittää olevansa oikeudenmukainen vaikka pyrkii tavoitteeseensa aivan päinvastaisten tekojen kautta. Silloin hän tosiasiassa purkaa sitä mitä joku toinen rakentaa.Siispä:kyseinen henkilö varmaankin tarkoitti " kommunisti" (joukkomerkki) lausahduksella sitä, että jostakin syystä muistutat kommunistia hyvällä ja pahalla tavalla jossakin asiassa.Voit pitää hänen ajatteluaan kuitenkin ilmeisesti erittäin paljon yksinkertaisempana ja olettaa, että hän käytti sitä enemmän negatiivisessa mielessä. Jos kyseessä on nuori henkilö niin kyseessä voi kuitenkin olla myös kehuminen.

Kauko Juhantalo, Ulf Sundqvist ym ym. Lista on pitkä, mutta nyt en oikeasti jaksa alkaa päätäni vaivaamaan jokaisen pöllön muistelemisella...

välillä. Tasavaltahan jo itsessään merkitsee demokraattisuutta. Aina kannattaa miettiä, miksi joku haluaa lisätä siihen eteen vielä sanan demokraattinen.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat