Vierailija

Kertokaapa kokemuksia millainen reissu oli? Lasten (3, 6, ja 10) meinattiin kesällä käydä. Miten menitte? Oliko valmis paketti? Olitteko yön tukholmassa? Paljon suurin piirtein makso? Kaikkea mahdollista mikä hyödyttäis matkailijaa. KIITOS

Kommentit (5)

tuli käytyä extempore. Oltiin ajamassa kööpenhaminaan ja paikka osui mukavasti matkanvarteen. safari käytiin omalla autolla läpi ja ihan mukava muisto siitä jäi. ei me siellä kyllä montaa tuntia oltu.

Ollaan käyty Kolmårdenissa kolmen lapsemme kanssa vuonna 2005. Oltiin eläinpuistossa 1 päivä, toinenkin päivä olisi varmasti menny siellä. Ei käyty olleskaan kattelemassa kaloja....mutta safarilla ja huikeassa delfinaario esityksessä eläinpuiston kiertelyn lisäksi käytiin. Puisto reissu oli oikein mukava, syötiin ja juotiin siellä mitä puisto tarjosi (tietenkin rahaa vastaan). Yövimme leirintäalueella mökissä, mutta en valitettavasti muista mikä alue se oli.....Ihana puisto, voisin mennä vaikka 4. kerran sinne!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että aamuksi Tukholmaan, ajo Kolmårdeniin, siellä päivä, huilaamaan, seuraavana päivänä Tukholmassa ja illalaa Grönalundiin ja kotiin seuraavana iltana.Toisella kertaa taidettiin olla toisin päin: ensin Tukholmassa - aina siellä yö - huomattavasti halvempi esim. Siljan paketti siellä kuin yöpyä vaikka lähellä Kolmårdenia - ja sitten päiväksi Kolmårdeniin ja illaksi laivaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat