Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

keskustelijaa. Katsoitteko muut?

Kommentit (23)

Käykää kattoon haastattelu netissa yle24:n videosalista A-ohjelmien A-Studiosta. Harmi vaan että sitä ei loppuun asti voi sietä katsoa...

Todella asiallista puhetta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaikka Manne-Tv on tyhmä ja kulunut eikä juuri edes hauska, niin se on kuitenkin ainoastaan huono viihdeohjelma. TV:ssa on jonkun verran muutakin roskaa jota ei jaksa katsoa. Kuitenkaan vastuuta ongelmista ei voi työntää jonkun joutavan tv-ohjelman niskaan, vaan yhteiskuntaan kuuluu oikeuksien vastapainona velvollisuuksien toteuttaminen. Enpä ole ennen kuullut romanin puhuvan heille kuuluvista velvollisuuksista, vieläpä sidottuna oikeuksiin. Yleensähän romanit itse keskittyvät puhumaan vain siitä, mitä heille kuuluu ja mitkä ovat heidän oikeutensa.Ihmettelin tämän naiskeskustelijan kantaa, että oliko hän lopussa todella sitä mieltä, että romaniväestön rappio on tullut ulkoapäin, eli romanien ongelmat eivät ole mitenkään heidän itsensä aiheuttamia. Jos näin oli, Rainerin puhe vastuullisuudesta oli ihan paikallaan. Koskeen kyllä ihan kaikkia yhteiskunnan jäseniä.

Hänen kolumneitaan on ilo lukea, niissä on aimo annos kritiikkiä niin romaneja kuin muitakin kohtaan. Manne-TV:stä Friman oli sitä mieltä, että se on YLE1:n kaikkien aikojen huonoin ohjelma. Vitsit ovat vuosikymmeniä vanhoja eivätkä romanit puhu ollenkaan sillä tavalla, kun ohjelmassa annetaan ymmärtää.

mielestäni myös Friman otti puheenvuoroissaan tärkeitä asioita esille, pätkät siitä manne-tv:stä olivat aika tyhmiä, en saanut selvää, mitä miehet edes puhuivat

Olen aina pitänyt sitä jonain hömppätangolaulajatyyppinä (iltapäivälehtijuttujen perusteella), mutta mieshän osaa ajatella ja ilmaista itseään erittäin fiksusti! Jonkun puolueen pitäisi pyytää sitä vaaliehdokkaaksi!

tällaisesta aiheesta. Olisin luullut, että tänne olisi tullut jo monta asiatonta ja rasistista kommenttia. Av:kin voi näemmä yllättää.Mitä tulee itse aiheeseen, harmittaa, että jäi ohjelma näkemättä.

Siellä oli just alkamassa oikeasti mielenkiintoinen keskustelu uskonnosta ja sitten RF avasi suunsa. Sieltä tuli niin valmiiksi pureskeltua uskontodiipadaapaa, että se Voimala oli sitten siinä. Pari muuta uskovaista liittyi loruun, ja ohljelman ainoat jotka tajus jotain eli juontajat ja yksi superfiksu tyyppi oli vaan ensin kärsivän, ja sitten alistuneen näköisiä.Uskovaiset on niin omassa pikku maailmassaan joskus, että se on säälittävää.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat