Vierailija

-menneet puurot ja vellit sekaisin (mitä helvettiä se edes tarkoittaa?!? joku täällä viljelee joka ketjussa tätä lempisanontaansa.)-vuonna miekka ja kilpi (ei varmaan tarvitse selittää)-sääliksi käy (meitä muita säälittää sanoja)

Sivut

Kommentit (42)

- aikuisten oikeesti

- pitkässä juoksussa

- elämä on

- ihku

- laita mulle jotain koodia

- asia on pihvi

- pala kakkua

- asiasta viidenteen

-tosi cool

-bling-bling

-moimoi

-alkaa läski tummuun

-siis niinku oikeesti

-älä! (kun ollaan samaa mieltä)(mua muuten ärsyttää miljoona asiaa, huomasin juuri!) :/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Käytetään keskustelussa, kun joku ei ole samaa mieltä jostain aloittajan jeesustelusta." Taas nähdään, että ihmiset on kateellisia"

Vähän sama homma kuin edellä

Vierailija:

Lainaus:


-menneet puurot ja vellit sekaisin (mitä helvettiä se edes tarkoittaa?!? joku täällä viljelee joka ketjussa tätä lempisanontaansa.)
" Tyypillistä suomalaista kateutta" tai " on se kumma miten kateellisia me suomalaiset jaksetaan aina olla..." . Näillä on helppo kuitata melkein mikä vaan kritiikki, ainakin talouskeskusteluissa esiintyy tiuhaan.

sekä lisäksi " kärsimys jalostaa" .Puurot ja vellit on ihan päivänselvä juttu. Kaksi samantyyppistä asiaa, mutta kuitenkin erilaisia -menevät sekaisin keskenään.

se kun joillakin on tapana joka väliin sanoa sana " tyyliin" . Vaikkei se asiayhteyteen edes sopisi tai voisi jättää hyvin poiskin. Esim. lauseessa " Olen lukenut TYYLIIN koko päivän" tms.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat