Vierailija

Korkojen nousu on vakava uhka velalliselle. Monet miettii asunnon myyntiä ja siirtymistä vuokralle. Onko nyt oikea hetki tehdä suuri päätös?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen tuota ihan miettinytkin, mutta koska pidämme kodistamme kovasti ja sen pysyvyydestä niin emme kyllä luovu. Lisäksi tässä päätöksessä helpottaa se, että en oikein tiedä, että mihin ne rahat laittaisin, mitkä asunnosta vapautuisi... luulen, että jos laskukausi tulee, niin se näkyy osakkeissa, rahastoissa yms. ja jos tilillä pitää, niin tililtä varmaan saa ihan hyvän ja varman koron. Inflaatio kun syö korosta kuitenkin osan, viime aikoina jopa leijonanosan.

Kun myyt kalliilla niin ostatkin kalliilla tai kun ostat halvalla niin myyt halvalla. Ollaan varmistettu selusta sillä, että ostettiin remontoitava asunto sen verran hyvältä paikalta, että tuskin jäädään ikinä miinukselle. Ajateltu kuitenkin asua siinä loppuikämme, mutta mistäs sitä koskaan tietää.Musta kuulostaa huvittavalta noi - myytiin ja saatiin niin ja niin paljon voittoa - ja mitä sitten tapahtuu - maksetaan niillä voitoilla vuokraa jollekin muulle vai? Vuokranmaksua en ymmärrä alkuunkaan - sehän on vähän kuin heittäisi rahaa roskiin.

Myytiin 2002 ostettu huoneisto loppuvuodesta ja vaihdettiin isompaan. Oli sellainen olo, että viimoinen hetki vaihtaa, jos ei halua asua yksiössä aina. Vanhan asunnon neliöistä saatiin n.1500¿ parempi hinta.

Jossainhan sitä on kuitenkin asuttava. Mielummin maksan korkoja kun kallista vuokraa. Kyllä ne asunnot joskus taas nousevat, mikäli nyt edes ovat laskusuuntaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat