Vierailija

Eli, laatikollisen tavaroita, vaatteita yms, jotka ovat olleet lapselle joskus tärkeitä. Esim ensimmäiset kengät, tutin, vauvakirjan jne.Mitä sinun lapsen laatikosta löytyy?

Koska ajattelit antaa laatikon lapselle?

Kommentit (12)

-Eka tutti

-eka hammasharja

-ne vaattet joila tuli kotia sairaalasta

-eka hame

-pienet sukat

-mansikkapipo jonka ostin synntysosastolta

-eka matkalippu, laivaan, junaan, etelään

-piirustuksia

-kortteja

jne.

Annankun muuttaa kotoa pois

syystä kiehtonu se kuinka maitotölkit on ajansaatossa muuttuneet ) kortteja yms. Ajettelin myös kirjpittaa lapselleni laatikkoon kirjeen mm. siitä millaista arkemme on nyt kun hän on 3 vuotias ja kertoa myös itsestäni, ihan varmuuden vuoksi ja siksi että lapseni sitten tietäsi millainen äiti on ollut " nuorena" , mitä tuntenut ja ajatellut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

esim. eka tutti, minivaippa (käyttämätön, heh), hiusharja, eka helistin tai muu pieni lelu, ekat kengät, muutama pikkuruinen vaate, kaikki synttäri- ja muut kortit, matkaliput ja jotain pääsylippuja, kaikki raskausajan ja synnärin paprut, synnärin ranneke ja kortti, " diplomit" (esim. vauvauinti, uimakoulu), kastelahjoina tulleet korut ja muut arvokkaammat pikkuesineet, piirustukset ja askartelut joista huomaa erilaisia kehitysvaiheita taidoissa, eka irronnut hammas (vasta esikoisella), eka leikattu hiussuortuva... jne.esikoinen on nyt 7v ja tuleva koululainen ja hänen " aarrelaatikko" painaa julmetusti. taidan siis keräillä jatkossa aika vähän.olen myös kirjoittanut jokaiselle lapselle päiväkirjaa nettiin syntymästä saakka. vauva-ajalta löytyy tietenkin kaikki kehitysaskeleet, mutta lähempänä kouluikää lähinnä pienet reissut ja tapahtumat. päiväkirjoja kirjoitan kouluikään saakka. siinä on melkonen homma meinaa...ois varmaan ihana 18v lahja :)

Sairaalasta tulo vaatteet

syntymäpäiväilmoiktukset

kortteja

piirrustuksia

Toiselle lapselleon sen päivän hesari, toisen aikana ei tullut vielä : (

sitten todistukset, stipendit

valokuvia

ja kokooon hauskoja juttuja ja on mulla c-kasetille nauhoitettuja juttujakin molemmilta : )(kyllä niitä hävettää se boxi vielä moneen otteeseen : )

Miusta ihania juttuja!

Nyt sieltä löytyy synde+joulukortit, piirrustuksia, askarteluja kerhosta ( isommalta ) ekat tutit on myös vitriinissä tallessa, ne sujahtaa sinne kans joskus =)Ehkä 18v lahjaks vois antaa tai sit jos/kun odottaa itse vauvaa =)Molemmilla on laatikko täynnä kaikenlaista. Esim. esitteet äippäpakkauksesta, sairaalaranneke, kotiintulovaatteet, ensimmäinen lelu, joitakin piirustuksia, kaikki pääsyliput tapahtumista missä käyty ennen kouluikää, lehtijutut heistä (ei mitään " Syntyneet" -osaston juttuja) jne.Molemmat lapset ovat tyttäriä. Otollinen aika on varmaan heidän vakiintuessaan tai alkaessa odottaa omaa lasta. Varmasti herkistelevät aarteiden kanssa ja ihmettelevät muuttuvaa maailmaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat