Vierailija

Laskettu aika oli ja meni, vauva keikkuu pää vielä löysästi lantion yläaukeamassa. Uskon ettei synnytys ala enne kuin vauvan pää alkaa tosissaan painaa kohdunsuuta. Miten siis saada vauva laskeutumaan kunnolla lantioon?Vyöhyketerapia? Jooga (mitkä asennot)? Jumppa?APua!

Kommentit (8)

ei laskeutunut yrityksistä hulimatta (siis pitkä synnytys ja olin kauan aikaa täysin auki ja silti ei mitään) niinpä lopulta lapsi syntyi sektiolla.

ei laskeutunu mullakaan ollenkaan, neuvolassa synnytystä edellisenä päivänä täti sanoi että ainakin 2viikkoa vielä synnytykseen kun ei kerta ole laskeutunut. Seuraavana iltana 10jälkeen sain tyttären :),viikkoja 37.

Eikä synnytys edes kestänyt kuin hieman yli 3h vaikka oli esikoinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eka käynnistettiin rv 41+6 ja laskeutui vasta ennen ponnistusvaihetta kun kohdunsuu oli ollut jo pitkään ihan auki.Kakkonen lähti yllätyksekseni spontaanisti syntymään samoilla viikoilla ja synnytys oli nopea. En kuitenkaan muista pään painaneen missään vaiheessa jalkoväliin - pystyin esim. juoksemaan ongelmitta ihan loppuun saakka.Nyt jännitän meneekö samalla kaavalla. Toivon vaan niin hartaasti ettei missään nimessä tarvitse käynnistää... :-(

kun synnytys alkoi 40+1. Ja oli vielä juuri ennen ponnistusta niin ylhäällä, että kätilö suositteli puudutusta, koska homma kestäisi vielä kauan. Mutta sitten alkoi tulla rytinällä ja ponnistus kesti 11 min.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat