Vierailija

Saako abortin vastustaja käyttää kuparikierukkaa tai pillereitä? Kyllä vai ei?

Kommentit (13)

tuohon munasolun irtoamisen estämiseen tms. Mutta joku tyyppi, olisko ollut yhdistelmäpillerit, on tuo missä on myös munasolun kiinnittymisen estäminen. Eihän sitä ominaisuutta olis, jollei sitä tarvittais. Eli ne jotka näitä pillereitä käyttää, on vastaansanomattomasti murhaajien klaanissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Mihin kuvittelisit kypsyneen munasolun katoavan? Mars nyt vaan bilsan tunneille.
Löytyykö näin tyhmiä ihmisiä oikeasti?" Ehkäisyteho perustuu kohdunkaulan liman sitkistymiseen, munasolun kypsymisen estymiseen sekä kohdun limakalvon muuttumiseen siten, että mahdollisesti hedelmöitynyt munasolu ei mielellään kiinnity siihen."Eli on selkeästi mahdollisuus tappaa lapsensa. Eli saako edelleen käyttää, 2? Mitä ehkäisyä itse käytät?

E-pillereiden ehkäisyteho perustuu nimenomaan siihen, että ne estää munasolun irotamisen.Sen takia esim munasarjasyöpä on e-pillereiden käyttäjillä harvinainen...Yhdistelmä e-pillerit

Näiden e-pillereiden pääasiallinen teho perustuu siihen, että ne estävät tehokkaasti munasolun kypsymisen ja irtoamisen munasarjasta. Tämän takia hedelmöittymistä ei pääse tapahtumaan. E-pillerit vaikuttavat kohdun kaulakanavan limaan siten, että siittiöiden on vaikeampi tunkeutua liman läpi kohtuun. Lisäksi mahdollisen alkion kiinnittymiseen kohdun seinään vaikeutuu tai estyy kokonaan. Nämä vaikutukset häviävät ja tilanne palautuu takaisin " normaaliksi" kun pillereiden käyttö lopetetaan. Heti pillereiden lopettamisen jälkeinen ensimmäinen luontainen kierto on aivan normaalilla tavalla hedelmällinen ja raskaus voi turvallisesti alkaa ilman erityisiä varo-aikoja tai taukoja pillereiden lopettamisen jälkeen.Minipillerit

Ehkäisyteho perustuu pääasiassa siihen, että kohdunkaulan lima muuttuu siittiöitä läpäisemättömäksi. Progestiinien ehkäisyteho perustuu osin myös vaikutuksiin munasolun kypsymisen ja irtoamisen estossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat