Vierailija

Pitäisi osata päättää enkä osaa. Haluaisin ilmanmuuta synnyttää alakautta, mutta... minulla on molemmat aikaisemmat synnytykset olleet ponnistusvaiheitten osalta hankalat ja päätyneet imukuppiin. Etenkin kuopuksen ponnistaminen on mielessä " kamalana" , kipu oli täysin sietämätöntä, kaikki meni pieleen, henkilökunta tylyä, jouduin kokemaan toisen kerran imukuppisynnytyksen mitä pelkäsin kaikkein eniten esikoisen synnytyksen jäljiltä....! Istukka ei meinannut irrota millään jne.

Osittain toki aika on kullannut muistoja (kuopus vajaa 2v), mutta aivan tarpeeksi hyvin silti muistan nämä kokemukset.

Nyt pitäisi osata päättää mitä tehdä. Yritänkö alakautta vai vaadinko sektion. Menen pelkopolille heinäkuulla. Pitäisi tietää mitä haluaa eikä jahkailla enää. Mutta kun en tiedä!!!

Olisi ehkä helpottavaa kuulla toisten asiallisia mielipiteitä. Jos joku jaksaisi kommentoida niin kiitän jo etukäteen. Yksin miettiessä ei ehkä kaikkea osaa huomioida, ja mies ei osaa oikein ottaa kantaa :S

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itsellä oli eka synnytys aivan kauhea. Toista uskalsin alkaa odottamaan vain sen vuoksi, että olen kuullut että toinen synnytys on aina helpompi. Mutta eipä näköjään niin ole..siis tuo ponnistusvaihe on ollut kamala. Luulin että paikat olisivat jo niin " venyneet" ensimmäisestä synnytyksestä, että toinen vauva tulisi sieltä helpommin ja nopeammin..

hyvän ratkaisun. ja onhan sinulla jo näyttöä kahdesta synnytyksestä kuinka kroppasi toimii. rohkeutta vaan ja puhut asiat vaan selväksi niin kauan kuin tarvis että menee perille. ja synnytys salissa et suostu mihin vaan kun tiedät itsesi.

Mutta haluan jo tietää ennen mahdollista raskaaksi tuloa sen, miten aion synnyttää. Se päätös pitäisi tehdä pian.

Toki, jos vaadin sektion niin ainahan voi sitten kääntää niin päin että yrittääkin alakautta jos siltä alkaa tuntua että uskaltaa.

ap

ja että toinen tulee jo helpommin. Näin ei ollut, päinvastoin, oli vain vieläkin hankalempaa! Kuopus oli lisäksi avotarjonnassa. Neuvolassa ja kaikkialla missä puhuin peloistani, vakuuteltiin että kyllä se on jo helpompaa, ja uskoin siihen, siksi uskaltauduin..... Tuntuu nyt etten millään uskalla enää alakautta.

Voi kun tietäisi mitä tehdä!!

ap

Mietin vaan sitä, että jos yhtään jahkailen pelkopolilla niin nehän käännyttävät mut siellä kuitenkin... että sikäli haluaisin olla varma siitä mitä haluan. Enkä viitisisi siellä myöntää olevani kahden vaiheilla.ap

vaan käyt läpi pelkopolin ja jos siltä tuntuu NIIN PIDÄT PÄÄSI JA VAADIT SEKTION. Älä anna puhua itseäsi ympäri jos vähänkin sen jälkeen vielä mietityttää.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat