Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

tällä tavoin puhelun lopussa: Kiitos mielenkiinnosta.Soitin erääseen työpaikkailmoitukseen ja kyselin lisätietoja. Kerroin samalla vähän itsestäni ja työkokemuksestani ja kysyin, että kannattaakohan laittaa työhakemus tulemaan.Työhönottaja sanoi kyllä, että laittakaa hakemus, mutta ei ollut oikein innostuneen kuuloinen. Varsinkin tuo " lopputervehdys" Kiitos mielenkiinnosta jäi jotenkin vaivaamaan. Että oliko se nyt sitten siinä?

Kommentit (7)

kun vastasitte. Joo, taitaa olla turha analysoida liikoja. Laitan hakemuksen menemään, olisin kyllä laittanut joka tapauksessa, mutta masensi jo alkuvaiheessa, kun tuli tunne ettei ollut niin kiinnostunut. Työnhaku on aika rasittavaa puuhaa, joten tulee joskus lannistuttua tuollaisiin pikkuseikkoihin.

onko tuo teidän mielestänne sellainen sanonta, että siitä jo melkein tietää, että ei tule valituksi? Itselle vähän tuli sellainen olo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

postia koskien työpaikkaa ja kumpaankin tuli ensin vastaus " kiitos kiinnostuksesta - palataan asiaan" . Loppujen lopuksi sain kummankin paikan.Eli tuo vastaus voi tarkoittaa, että " kiitos sinulle, odotellaan jonkin aikaa hakemuksia ja palaillaan asiaan" . Et kai odottanut, että lupaisi sinulle paikan heti kättelyssä?

nyt kukaan voi sanoa mitään?Mitä teille on sanottu, kun olette soittaneet työpaikkailmoituksiin?

Onko tuo tyypillistä että sanotaan Kiitos mielenkiinnosta?

älä suotta mieti ja analysoi tuntemattoman äänensävyjä ja sanoja, ethän tiedä hänestä mitään etkä mikä tilanne sielä silloin olieli paprut vaan vetämään:)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat