Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (6)

ei loppujen lopuksi hirveästi maksa, ainakaan jos rahaa on ?Vatsalihasten treenaamisen lisäksi kannattaa treenata myös kylkilihaksia ja selkälihaksia sekä ahkeraa venyttelyä, niin rasva jakautuu suurempien lihasten ympärille, myös selkään, niin näyttää paremmalta.

Pitäisi myös laihtua 5 kg, niin suurin möhötys laskisi. Katselin vaatekuvastosta miten nuorilla naisilla on siellä solakat vyötäröt. Ajattelin, että minullekin tuo on mahdollitsa, joten miksipä en siihen pyrkisi. Vaikka en olekaan niin nuori, niin voisin olla edelleen vetävä mimmi :) Enkä kadehdi heitä, vaan ihailen. Olin itsekin solakka vielä viisi vuotta ja kolme lasta sitten.Olisi mukavaa tykätä taas enemmän omasta peilikuvatuksestaan, mutta sen vuoksi täytyisi kyllä pienentää pulla ja suklaa-annoksia. Apuva!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli vedä vatsaa sisään. Nyt kun istut koneella, vedä vatsaa sisään. Samoin bussissa, tv:tä katsellessa, silittäessä... Ota siitä tapa, että vedät sitä mahaa sisään useita kertoja päivässä, ja pidä se siis aina sisäänvedettynä niin pitkään kuin vaan jaksat. Tämä vahvistaa niitä syviä vatsalihaksia, jotka juuri tekevät vatsasta litteän. Laihduta myös, että saat ne ylimääräiset pois, ja sen lisäksi ota tuo sisään vetäminen tavaksi ja lisäksi sitten sen laihduttamisen jälkeen ala tekemään muitakin vatsalihasliikkeitä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat