Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä ilmaantui kuukausi sitten silloin 8kk:n ikäiselle. Lääkäri sanoi että nuorin tapaus josta hän on ikinä kuullut. Meni helposti ohi, mutta harmittaa kun sehän uusii aika herkästi kai ja lopun ikää sitten, ja isompana vaikeampi... Vesirokon tyttö sairasti alkuvuodesta.

Kommentit (7)

arvet vaalenevat ajan kanssa kyllä. meidän esikoiselle jäi vesirokosta muutama paha arpi kasvoihin mutta nyt 5v sairastamisen jälkeen niitä ei juurikaan enää näy.

Siis että selkäranka rajana, mutta voi tulla sekä etu- että takapuolelle. Viikon verran kesti rakkula-aika, samalla tavalla hoidin kuin vesirokkoa, eli suojasin rakot parhaani mukaan (vaatteilla) ettei raavi jos kutiaa ja annoin kipulääkettä... T. AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vyöruusu kulki rinnan päällä, rintalastan kohdalta selkärankaan, ja isot arvet jäivät muistoksi. Tytöllä se oli ihan perinteisesti vyötäröllä. Kipulääkkeellä meilläkin hoidettiin. Aikuisena siitä voi jäädä kovat hermosäryt pitkäksi aikaa, mutta sellaisia ei ollut minulla eikä tytöllä. - 2

Minulla oli lapsena, 10-vuotiaana, vyöruusu eikä se ole uusinut kertaakaan. Oma tyttöni sairasti sen 7-vuotiaana ja hän täyttää pian 11, eikä ole uusinut.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat