Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Haluaisimme lähteä miehen kanssa yhdeksi/kahdeksi vuorokaudeksi kahdestaan " lomalle" . Mihin menisimme kun asumme Tampereella emmekä halua Helsinkiin, Jyväskylään, Vaasaan tai Turkuun, kun kaikissa noissa on tullut rampattua töissä/sukulaisissa/kavereilla. Meidän kriteerit; suht järkevä ajomatka, joku kiva ei superkallis hotelli, jotakin katseltavaa (kiva keskusta, joku nähtävyys tms.) ja edes muutama baari illalla kierrettäväksi ;) Mies ehdotti Kuopiota?

Kommentit (6)

Satutaan nimittäin olemaan Hämeenlinnasta, ihan siitä Aulangon nurkalta kotoisin kumpikin, eli jos sinne halutaan niin mummoloihin pääsee koska vaan :D Mutta tuo Porvoo ja Hanko " kuulostaa hyviltä" , Porvoon käynnistä olen haaveillut joku joulunaika, jotenkin liitän sen jouluun. Mitähän Hangossa olisi...(Viime joulukuussa käytiin " minilomalla" Raumalla. Kivaa oli vaikka mun suunnitelmien kauniin lumisen vanhankaupungin sijaan saatiin kaatamalla vettä, musta maa ja ehkä huonoin hotelli ikinä, mutta ruoka oli hyvää, baarit tuli kierrettyä ja niin edelleen ;))

Muitakin ehdotuksia saa heittää!

Hangon kaupungin sivuilla, hyvältä kohteelta vaikuttaa :) Huomasin jonkun toisen(kin) kyselevän Hangosta otsikolla " Ruokapaikka Hangosta" tms. Kylpylät ei oikein " meidän juttu" , tai siis kahdestaan halutaan mielummin kuljeskella kaupungilla, käydä syömässä ja juomassa. Kylpylään ajateltiin mennä lapsi mukana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja siinä on paljon baareja ja ravintoloita lähekkäin. Yöpyä voi vaikkapa Haikossa, se on siinä suht lähellä. Hangossa on mahtavia rantoja aivan keskustassa ja kiva satama, jossa paljon hyviäkin ravintoloita (kannattaa syödä Skärgårdsmaken-merkeillä varustetuissa, niissä loistava saaristolaismenyy, laatukamaa). Yöpyä voi niissä vanhoissa huviloissa, useimmissa on kesäisin hotellimajoitusta. Tietoja niistä löytyy Hangon kaupungin sivuilta, ml. puhelinnumerot ja hinnat.Vierailija:

[quote]


Vai onko sekin läpensä tuttu paikka, kun siinä likellä asutte? Vaikkapa Aulangolle, siellä on kiva kylpylä, kauniita kävelymaisemia ja lyhyt matka Hämeenlinnan keskustaan, jossa voi syödä ja käydä baareissa (Aulangon oma ravintola ei ole järin kummoinen). Ja nähtävyytenä mm. se linna siinä...Tai entäpä Hanko tai Porvoo, molemmat ihania kesäkaupunkeja.Kuopio voi olla loistava paikka, mutta itse en sitä oikein tunne.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat