Vierailija

Yritin jo imageshack (vai miten se kirjoitetaankaan) -sivuilla, mutt huonon englanninkielen taioillani en siihen kyennyt. Enkä ymmärtäisi mitkä kohdat pitäisi valita (ne jotku kuvakoot tai jotain) ja miksi siihen tarvitaan sähköpostin osoite..?



Eli jos vaan aijaa. comissa onnistuu niin hyvä olis.

Osaan liittää pikkukuvan aijaan avulla, siis sen, jonka voi klikata suuremmaksi. Mutta miten saisin suuren kuvan valmiiksi kohteeseen?



Onko joku niistä aijaan koodeista siihen? Niitten pikkukuvien koodihan on se ylimmäinen niistä koodeista.



Mutta nyt tarvitseisin isoja kuvia valmiiksi kohteeseen. Voisiko joku auttaa?

Kommentit (7)

-ja ihan normaalisti lisää kuva (mutta jottein kuvasta tule liian iso niin kannattaa valita " skaalaa kuvaa" 800px 600px tai 300px, muista kuvat saattaa olla isompi kuin kuvaruutu, kamerasi säädöistä johtuen)



-kun se html koodi tulee niin se ylin tosiaan on se huutonettiin vaadittava ,mutta siitä tulee pikkukuva. Älä käytä sitä sellaisenaan vaan klikkaa kuva auki (kahdesti) " avaa kuva" toiminnolla joka meiltä löytyy hiiren kakkosnäppäimestä.



-tulee pelkkä kuva näkyviin ilman aijaacomin mainosta siellä yläreunassa



-kopioin nyt kuvan oosite joko hiiren oikealla näppäimellä tai copypaste otsikkorivi sieltä ylhäältä. Näyttää tältä: http: //www. aijaa. com/ img/ 00073/649969. jpg



-haluamaasi kohtaan ilmoitusta kirjoita alla oleva html koodi



< P >



< IMG SRC= " " >



< P >





johon " " merkkien väliin liität kopioimasi kuvan osoitteen eli se rivi näyttää tältä



< IMG SRC = " http: //www. aijaa. com/ img/ 00073/649969. jpg " >



(huomaa että laitoin kaikkien merkkien väliin välilyönnit, koska vauvan aihevapaalle ei voi muuten näitä koodeja kirjoittaa eli ne on poistettava)



ja ehdototmasti nuo < P > tai < BR > merkit kuvaa ennen ja sen jälkeen, jotta kuva on omalla paikallaan eikä tekstin seassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Niiden latautumista on välillä tuskaista odotella, kun nuo ilmaispalvelimet ovat toisinaan tukossa tai nurin. Klikattava pikkukuva on paljon parempi vaihtoehto.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat