Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Suositelkaa hyviä kuomurattaita, jotka menisivät myös hiekalla/nurmikolla ja metsätiellä. Koska tulisivat 6kk ikäiselle, olisi hyvä jos niissä pystyis hyvin nukkumaan päikkärit, eli selkänoja menis makuuasentoon tai ainakin lähes vaakatasoon.Ensin katselin Emmaljungan Scootereita, mutta ne eivät taida mennä makuuasentoon? Teutonian Timmyja näkee suositeltavan maastoonkin, mutta onko ne kunnolliset tukevat rattaat vai enemmän matkarattaiden tyyliset? Matkarattaat meillä on, eli sinänsä rattaiden ei tarvise välttämättä mennä tosi pieneen tilaan.Mitä luulette, pärjäiskö sellaisilla rattailla, joissa lapsi aina menosuuntaan, kun vesselimme siis vasta 6kk? Hyvin kyllä toisaalta jo viihtynyt matkarattaissa, joissa aina kasvot menosuuntaan.Kiitokset jo etukäteen kaikille, jotka viitsivät kertoilla kokemuksiaan rattaista!

Kommentit (5)

Aiemmin Timmyjen kuomu oli kiinni työntöaisassa (kuten mm. Scootterissa), joten sitä ei saanut vedettyä kovin alas. Uusissa ei näi ole. En tiedä milloin tuo on muuttunut, mutta ainakin ihan ekoissa oli näin.

Kiitos vastauksesta!Tänään kävinkin vähän ihailemassa rattaita, ja nuo Timmyt tuntuivat tosi hyviltä kaikinpuolin. Jos sattuisi löytämään parin vuoden ikäiset Timmyt käytettyinä, niin onkohan niissä kovastikin eroa ihan uusiin (siis ominaisuuksien suhteen)? Uusissa oli näppärä kuomu, joka näytti suojaavan auringolta (ja sateelta/tuuleltakin) paljon paremmin kuin muiden merkkien rattaissa, eli sen sai vedettyä tosi pitkälle/alas eteen.Onko niissä aina hyvät isot pyörät vai onko niitä saatavilla eri pyörävaihtoehdoilla? Mietin että jos tosiaan ostan Timmyt käytettynä, niin kun olen katsonut kuvia esim. 05-vuoden Timmyistä, niin ihan kuin ne pyörät näyttäisivät jotenkin pienemmiltä kuin kaupassa vastaavissa uusissa. Kuka tietäis asiasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

minä ottaisin emmaljungan scootterit,meillä on käytössä tytöllä sellaiset ja pois en vaihtaisi.tyttö nyt 1 1/2 vuotta ja rattaat olleet meillä siitä asti kun mukula oli puolivuotias.ja kyllä näissä se selkänoja menee sen verran alas että päiväunet on ihan hyvä nukkua.ja noi scootterithan meneekin tosi pieneen tilaan et meillä on kyllä jääny matkarattaat tosi vähälle käytölle kun nämä ostettiin kun noilla scoottereilla on niin paljon parempi työnnellä kuin matkiksilla.

Kävin kokeilemassa myös Emmaljunga Scooterit sekä Briolta Racet ja Zenitit, näistä päädyin Timmyihin. Racet ja Scooterit jäi pois, koska selkänojaa ei saa makuuasentoon.Zenitit oli liian kankeat, melkein verrattavissa yhdistelmiin. Lisäksi Timmyssä parempaa mm säädettävä kuomu, saa vedettyä " alas saakka" aurinkosuojaksi. Kuomussa kurkiistusluukku ja tuuletusakot.Timmyt menee tosi pieneen tilaan, myinkin matkarattaat pois, koska veivät saman verran tilaa autossa ja painoakin Timmyissä vain 2kg enemmän. Silti ovat jämäkät ja nukkumapituus 90cm kun matkarattaissa huomattavasti lyhyempi. Eivät siis ole sellaiset muoviset rimpulat kuin monet matkarattaat vaan kunnon rattaat.Käy koeajamassa liikkeessä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat