Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hollantilainen De Telegraaf -sanomalehti sai eilen nimettömän kirjeen, jossa paljastetaan mistä siepatun brittitytön Madeleine McCannin ruumis löytyy.Kirjeen mukaan oli liitetty kartta Algarven alueesta. Kartassa on risti, kaksi kysymysmerkkiä ja käsin kirjoitettu teksti " Madeleinen mahdollinen löytymispaikka" .Oksien ja kivien allaKirjeen lähettäjän mukaan Madeleinen ruumis löytyisi oksien ja kivien alta, noin seitsemän metrin päässä kuraisesta tiestä syrjäisellä seudulla. Ruumis olisi lähellä Odiaxeren pikkukaupunkia noin 15 kilometrin päässä koilliseen Praia da Luzin hotellista, jossa nelivuotias Madeleine viimeksi nähtiin.Amsterdamin poliisi piti kirjeen tietoja tärkeinä ja luovutti sen eilen teknisten tutkimusten jälkeen Portugalin poliisille, joka aloitti eilen etsinnät karttaan merkityssä paikassa.Brittiläisen Sky News -uutiskanavan mukaan poliisi tutki paikkaa reilun tunnin ja eristi alueen. Paikan tutkiminen jatkuu mahdollisesti tänään.Kirje on hyvin samantapainen kuin De Telegraafiin viime vuonna lähetetty. Tuolloin lehti vastaanotti kirjeen ja kaksi karttaa, joihin oli ristein merkitty, mihin Belgiassa kadonneiden Stacy Lemmensin ja Nathalie Mahyn ruumiit oli haudattu.De Telegraaf -lehden lähde kertoi, että viimevuotisen kirjeen hollanniksi kirjoitettu käsiala oli samantyyppistä kuin heidän eilen vastaanottamassa kirjeessä.- Hollannin poliisi ottaa asian erittäin vakavasti, koska näyttää siltä, että kyseessä on sama lähettäjä kuin vuosi sitten toisessa lasten katoamistapauksessa, lähde kertoi The Sun -lehdessä.7-vuotias Stacy ja 10-vuotias Nathalie löydettiin murhattuina Liejasta rautatiekiskojen läheisyydestä viime kesäkuussa samana päivänä, kun De Telegraaf oli saanut vihjekirjeen. Kuristamalla murhatut tytöt katosivat leikkiessään ulkona yömyöhään heidän vanhempiensa ollessa viettämässä ravintolailtaa.Tyttöjen murhista epäilty ja jo aiemmin kahdesta lapsen hyväksikäytöstä tuomittu Abdallah Ait-Oud odottaa edelleen oikeudenkäyntiä vangittuna.Lisää aiheesta torstain IltalehdessäKATRIINA MÄKELÄ

katriina. makela@iltalehti. fi

Kommentit (18)

Eikö uutisia saa päivittää??? Eilisessä ketjussa oli vain tieto kuin lehteen on tullut kartta, johon noin suunnilleen merkattu mistä Madde voisi löytyä, ainakin minulle tuli järkytyksenä että paikka on noin tarkasti kuvailtu, ja järkyttää myös se että lapsen lyhyt elämä päättyi jonkun kivi ja risukasan alle!

Kyllä monet esim keskitysleirin kauhut kokeneet ja niistä selvinneet ovat olleet ihan tyytyväisiä etteivät kuolleet vaikka joutuivatkin kärsimään. Se on kuulka mahdotonta mennä ulkopuolisena väittämään, että jonkun toisen elämä ei enää ole elämisen arvoista - jokainen (ml kaapattu lapsi) arvioikoon ITSE onko oma elämä elämisen arvoista vai ei!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kärsivää lasta, niin pitäkää suunne kiinni. Siis te, jotka suollatte jotain soopaa tyyliin: " niin kauan ku on elämää, on toivoa ja en vois koskaan toivoa lapsen kuolemaa" . Kyllä on hemmetin itsekästä aatella noin! Ei jumaliste jos oisitta ite päivittäin kärsimässä niin kyllä hemmetissä toivoisitta kuolevanne ja pääsevänne pois. Ite oon joutunu elään tosi tuskasta elämää parin vuoden ajan ku oma pikkuinen taisteli elämästään ja kävi monta kertaa lähellä kuolemaa. Tottakai sitä toivois ettei oma lapsi kuole, mutta kyllä siinä vaiheessa ku lapsi on itkeny tuskissaan monta viikkoa niin alkaa todellaki toivoa, että lapsi pääsis pois ja kärsimykset loppuis. On aika hemmetin itsekästä oman ikävän takia toivoa että lapsi säästyy hengissä ja joutuu kitumaan ties kuinka kauan. Koskaan en toivois joutuvani uudestaan kokemaan samaa enkä sitä toivo kellekään muullekaan. Ja voin todellakin ihan vilpittömästi toivoa, että mikäli tuo pikkuinen kadonnut tyttö joutuu päivittäin kärsimään esim. raiskauksista, niin kuolisi sitten enemmin ja pääsisi pois!

pahimmassa tapauksessa pedofiilit tekevät pikkutytölle paljon pahempia asioita kuin mitä Natalia koki kellarissa. Nataliaa käsiteltiin sentään inhimmillisesti....ilmeisesti? Ei kai hän muuten olisi voinut puolustaa kaappaajaansa?Joku pedofiilin hullu voi tehdä pinelle lapselle niin sairaita asioita joka päivä ja vaikka porukalla raiskata kerta toisensa jälkeen. Parempi siis olisi että tyttö löytyisi vaikka sitten kuolleena mahdollisimman pian!

Mahdollisimman lyhyt kärsimys.

Silloin ihan alussa, kun tämä tyttö oli kadonnut, joku teki tänne aloituksen jossa pyydettiin apua tytön etsintöihin (siis selvänäköä ja energiajuttuja). Osallistuin silloin siihen, ja näin tuon pienen tytön erittäin selkeästi, samoin metsää ja kiviä, ja jonkun suuremman kiven johon hän oli kätensä loukannut.Vasta sen jälkeen näin ensimmäisen kerran kuvan Madeleinesta -hän oli juuri samannäköinen kuin minkä itse " näin" .. ja nyt sitten tämä.. että olisi jossain metsässä kivien alla.Vatsanpohjaa kouristaa, enpä ole ihan varma tahdonko sittenkään tietää tämmöisiä asioita etukäteen, näin tarkkaan :((

Nämä täysin sekopäät lasten murhaaja/kiduttajat todellakin kiduttavat, tuottavat tuskaa, raiskaavat kerta toisensa jälkeen, käyttävät sadismia j.n.e.Kyllä keskitysleireillä ihmisiä lahdattiin massoittain tyyliin " kävele alasti parakkiin" , jossa kaasu tappoi. Oli syöpäläisiä, pidettiin nälässä, mutta sentään aina ihmisiä ympärillä...Natsithan tarkkaan valitsivat ne naiset ja nuoret puberteetti-ikäiset tytöt, jotka raiskasivat. Ei siellä ole pedofiili-murhaajat olleet toiminnan takana.Se, että pieni tyttönen vain viedään pois vanhempiensa luota ja tiedä mitä valtavaa tuskaa ja kärsimystä on joutunut ennen kuolemaansa kokemaan on minusta aivan eri juttu. Ja hän on ne kaikki hetket siitä kidnappauksesta lähtien elänyt ja kokenut täysin yksin.

Vaikka hän olisi kokenut mitä tahansa hirveää, niin toivon, että hän löytyy elossa. Niin kauan kun on elämää, on toivoa. En ikinä voisi toivoa kenenkään lapsen kuolemaa. Eikä ole minun asia lähteä arvioimaan onko hänen elämänsä elämisen arvoista sieppauskokemuksen jälkeen. Ei toisen elämää saa arvottaa. Tai jos arvottaa, niin syyllistyy natsimaiseen ajatteluun.Ja mistäs päättelet ettei keskitysleireillä pedofiilit jyllänneet? Natsithan pisti saksalaiset rikosvangit pitämään järjestystä keskitysleirivankien keskuudessa.

Nataschakin oli sieppauksen aikaan vasta pieni tyttö. Häntä uhkailtiin jos kertoo jollekin (kun pääsi ulkoilemaan Wolfgangin kanssa) niin hänen perheensä tapetaan yms.Vierailija:

Lainaus:


pahimmassa tapauksessa pedofiilit tekevät pikkutytölle paljon pahempia asioita kuin mitä Natalia koki kellarissa. Nataliaa käsiteltiin sentään inhimmillisesti....ilmeisesti? Ei kai hän muuten olisi voinut puolustaa kaappaajaansa?Joku pedofiilin hullu voi tehdä pinelle lapselle niin sairaita asioita joka päivä ja vaikka porukalla raiskata kerta toisensa jälkeen. Parempi siis olisi että tyttö löytyisi vaikka sitten kuolleena mahdollisimman pian!

Mahdollisimman lyhyt kärsimys.
Toivottavasti löytyis vaikka sieltä. Kohan löytyy.Vielä karmivampi kohtalo olisi ollut joutua seksiorjaksi loppuelämäksi ilman että hänestä koskaan kuullaan mitään.Näin äitinä ajatellen;

olisi rauhottavampaa käydä viemässä kukkia haudalle kuin ajatella joka ikinen päivä, montako miestä tänään..:(Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat