Vierailija

Pamela Anderson kun juhli syntymäpäiviään!!! JOO O! Tottakai sitä pysyy kauniina ja hehkeänä kauneusleikkausten avulla! Kukapa ei olisi!?

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Annassa oli iso juttu hänestä kuvineen ja tosiaan pisti silmään että oli muuttunut jotenkin oudon näköiseksi, kasvojen mittasuhteet muuttuneet leikkausten seurauksena tms.Muuten tuo Anna Rastas jonka 15 mainitsi, on minustakin tosi kaunis, olen hänet useasti nähnyt.

Siinä musta on aidosti hyvännäköinen ja nuorekas nelikymppinen ja varmasti ilman mitään leikkauksia sun muita tilpehöörejä.Kyseessä siis tämä rasismista väitellyt tutkija.

pamela on ´jossain nuoruuden kuvassa aivan kauhean lauta. ruskeat hiukset ja laiha! sit jotkut kuvat missä se on ilman meikkiä, voi järkky! ihan viiskymppisestä menee kasvojen osalta. että miten se saa sitä meikkiä naam,aansa niin paljon et noin eri näköinen on? ja toki tehty kaikki rasvaimut ja impulssit, vatsan ja vyötärön muokkaus ja perseen kohotus jnen jne hamapiden valkaisuneen ja uusimisineen!!!!!!!! kyllä mustakin tulis;)))

viimmeksi luultiin 35vuotiaaksi. Minulta on leikattu silmäluomet yli 5v. sitten ja yksi Perlane ruiske on laitettu naamaan. Loput tulee terveistä elämäntavoista, liikunnasta ja geeneistä.

mutta kyllä uskoisin että häntäkin on leikelty... Rinnat ovat kasvaneet iän karttuessa... joko luonnostaan tai sitten operoitu. Ja nenä on leikattu. Mutta Helenalla on se upean heleä, kuulas ja kaunis iho! jota ei ole pilattu auringon otolla....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat