Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (12)

Meillä on tummansiniset verhot ja varsinkin kesällä, auringon paistaessa, huone muuttuu erittäin kuumaksi, mutta ilmankaan en pystyisi nukkumaan. Pimentää hyvin huoneen ja lapsetkin nukkuu pidempään tämän ostoksen jälkeen. ;)


pimennysverhokangas, joka kyllä pimentää täydellisesti. Ostettu kangaskaupasta. Värivaihtoehtoja oli paljon, mutta mun mielestä ne ei olleet ulkonäöltää kovin nättejä (siis semmoista paksua, liukasta materiaalia) ja halusin lastenhuoneeseen lastenverhot.Talvella (=pimeänä aikana) meillä pelkästää nuo tav. verhot, kesälllä laitetaan pimennysverhot taustalle. Ikkunoissa on myös sälekaihtimet, mutta ne ei pimennä tarpeeksi. Ja meillä auttoi huomattavasti lasten nukkumista...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta kankaan takana oleva kalvo ei päästä lainkaan valoa läpi.Aitoihin pimennysverhoihin on varsin vähän kuoseja tai värejä tarjolla, mutta kannattaa silti ottaa todella oikea pimennysverho eikä vaan rullaverhoa. Pimennysverhon tunnistaa nurjan puolen muovimaisesta kalvosta, lisäksi pakkauksessa sanotaan selkeästi että kyseessä on pimennys- eikä rullaverho.Reunoilta voi vähän kuultaa valoa läpi, mutta sivuille voi laittaa vielä paksut tavalliset verhot ja vot, huoneessa on pilkkopimeää.

hankittiin joltain pieneltä firmalta, josta asentaja oikein kävi sen laittamassa seinään.. alunperin hankittiin siksi koska mies teki yövuoroja silloin, että sai nukuttua aamuisin.

Nyt tekee pelkkää päivävuoroa, mutta ei varmaan enää osattais nukkua ilman sitä.. =)

Kyllä se pimentää hyvin. Eli siinä mielessä toimii.Mutta ei se meillä saanut lapsia nukkumaan milliäkään paremmin. Että siinä mielessä ei kyllä ollut mikään toimiva poppakonsti.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat