Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

mutta kysympä silti, kun se on tässä mietityttänyt :) Eli kun viette aamulla lapsen päiväkotiin, annatteko hänelle jtk aamupalaa kotona??? kun päiväkodissa on aamupuuro kahdeksan maissa...esim, jos viette jo kuuden pintaan lapsen hoitoon... Kertokaahan kuinka teillä tehdään... (meillä vuoden ikäinen muksu hoitoon mennessään.)

Kommentit (4)

Vuoden ikäiselle on rankkaa odottaa aamupalaa 2h, etenkin kun yleensä aloittaa touhuamisen heti päiväkotiin tultuaan. Ana vaikka velliä tai jugurttia aamulla ennen kotoalähtöä, puuro maistuu varmasti sitten hoidossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Päiväkodissa tosiaan syödään aamupalaa klo 8 maissa.

Voin kokemuksesta kertoa, että lapset jotka tulevat aamulla aikaisin, ilman mitään aamupalaa, ovat kovin nälkäistä ja kiukkuista sakkia siinä klo 7 paikkeilla.

Tietysti riippuu paljon myös siitä, millainen lapsi on muuten syömään, eli kaipaako hän aamupalaa yleensäkin heti herättyään, vai vasta 2,5 tunnin kuluttua. Kaksi ja puoli tuntia on kuitenkin pitkä aika odottaa aamupalaa janoisena ja nälkäisenä.Yksi hyvä vaihtoehto on antaa vaikka pullosta/nokkamukista velliä aamupalaksi.

Velli on hyvä erityisesti silloin, kun lapsi ei ole aamusyöppö, eikä näin ollen ehdi kotona syömään aamupuuroa kun ei heti herättyä maistu, muttei joudu sitten ihan tyhjällä vatsalla odottaa kuitenkaan päiväkodin aamupalaa.

Eli jotain pientä suuhun, vaikka kurkun tai omenan paloja maitopullon kera tms. jos vellikään ei maistu.

Meillä kans tyttö menee elokuun alusta hoitoon ja mietin aamupala-juttuja kun likka on aamuisin huono syömään heti herättyään. Täytyy kysellä sitten hoitajalta kun on tutustuminen sinne hoitopaikkaan. Meiän tyttö on 1v. kun aloittaa hoidossa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat