Vierailija

Meni taas suunitelmat ihan uusiksi tuossa pari viikkoa sitten, kun kuulin että yritys jossa nyt olen töissä, lopettaa toimintansa. Myy oikeudet toiselle firmalle. Tänään pitäisi sitten tavata tuo toisen yrityksen johtaja.

Mutta kun en oikein tiedä miksi hänet tapaamme. (myös muut työntekijät+ ent. pomo tulevat tapaamiseen)Kaikki on niin sekavaa. Ensinnäkin sain tietää pariviikkoa sitten, ihan toisen yrityksen työntekijältä, että toimintamme loppuu. Pomolta kun kyselin asiasta niin olen saanut vaan ympäripyöreitä vastauksia.

Välillä sanovat, että työntekijät jatkaa, vaikka yrityksen nimi ja johto vaihtuu. Välillä sitten taas sanotaan, että on ainakin heinäkuuksi töitä.Vähän on sellanen olo että ei ihan laillisesti olla nyt hoidettu tätä juttua.

Kun ei kerrota mitään varmasti. Mistään.

Nykyisen pomoni piti jatkaa uuden omistajan alaisena, mutta hälle sanottiin ettei tarvitse tulla ollenkaan, kun joutuu pitämään syksyllä kuukauden vapaata.Nyt tästä tämän päivän tapaamisesta en tiedä mitään. Ei kerrota miksi tapaamme. Kuitenkin on annettu sellainen kuvitelma, että jatkaisimme töitämme, mutta eilen oli kuitenkin uusien työntekijöiden haastattelu. Ei ymmärtä.Tästä tuli kyllä aikas sekanen teksti, mutta pakko purkaa tätä jännitystä johonkin.....

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat