Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

antaa pihan rehottaa hoitamattomana (tai no mies ajaa nurmikkoa kun ehtii)??

Kommentit (8)

En varmaankaan. Ei kai pihanhoitokin ole äitiyteen liittyvää? Toisia puutarhahommat kiinnostaa, toisia ei. Samantekevää onko kolme vai 0 lasta.

ja teen samalla myös melkein täydet päivät töitä omassa firmassa.Iso piha kaupungissa ja mökillä. Perushommat hoidan niissä. Enempään en veny. Mutta niissä nyt ei kyllä todellakaan kauan mene!4

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Noin muun muassa.Ja pitäähän siellä lannoittaa ja poistaa kuolleita oksia/kukkia jne. Ei ole kovin vaativaa ja voi tehdä myös lasten kanssa.

päätänsä tuollaisilla asioilla. Ja miten se nyt niin naisen tehtävä olisikaan. Ja nelosella ei ole tainnut olla kolmea alle kouluikäistä lasta yhtä aikaa, kun ei ymmärrä mihin sen ajan saa kulumaan. Kyllä niitä sisähommiakin silloin rittää.

Niille yleensä riittä kevät- ja syksyhoito. noin niinkuin pahasti yleistäen. Ja jos on rumannäköisiä pystyynkuivaneita kukanvarsia, niin niiden poisto silloin kun itselle sopii. Lannoitetta en itse anna kuin pari kertaa kesässä ja hyvin toimii. Ja perennat kannattaa valita sen mukaan mitä itse haluaa hoitaa. Laittaa laatat koko pihaan, sehän on yleistymässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat